person_outline
search
hrendeitpt
Saudijska Arabija je najveći sponzor terorizma u svijetu! Jesmo li svjesni kome je ova vlada dala izvorišta vode 'Sveti Rok'?

Saudijska Arabija je najveći sponzor terorizma u svijetu! Jesmo li svjesni kome je ova vlada dala izvorišta vode 'Sveti Rok'?

“Saudijska Arabija, a ne Iran, najveći je državni sponzor terorizma i vehabizma u svijetu, zbog čega ostaje izvor ekstremizma” piše The Huffington Post.

Komentirajući izjave američke administracije, koja optužuje Iran za financiranje terorizma, američki list je objavio spisak 61 skupine koje je američki State Department proglasio terorističkim organizacijama, a većina su vehabijske skupine koje financira Saudijska Arabija.

“Vehabizam je vladajuća radikalna ideologija u Saudijskoj Arabiji, koju slobodno propovijeda kler povezan s kraljevskom obitelji Al-Saud, a njome se nadahnjuju ekstremisti i terorističke skupina širom svijeta. ISIL je glavna teroristička skupina s ideologijom koja ljude drugih religija i “loše” muslimane definira kao “nevjernike koje treba ubiti”, piše The Huffington Post.

List također navodi napore i mjere koje Saudijska Arabija ulaže da se riješi imidža sponzora terorizma. “Saudijska Arabija troši milijune dolara godišnje na tvrtke za odnose s javnošću u Washingtonu kako bi bili sigurni da se na njih ne gleda kao na državne sponzore terorizma. Rijad se pokušava distancirati od propovjednika mržnje i osuđuje teška teroristička djela koja se čine svijetu, ali istovremeno prihvaća selafijske poruke”, navodi list.

Medina Saudi Arabia saudijska arabija

The Huffington Post na kraju predlaže Washingtonu da odustane od dvostrukih standarda u pristupu prema zemljama koje financiraju i promiču terorizam. “Sjedinjene Države moraju prestati različito tretirati implicitne i eksplicitne državne sponzore terorizma. Napori Saudijske Arabije, koja više zadržava nego što iskorjenjuje ekstremizam, ne bi trebali biti hvaljeni kao istinsko partnerstvo”, zaključuje The Huffington Post.

Bistra lička voda 'Sveti rok' jedna od najboljih voda na svijetu ide u namješteni stečaj, a kupuje je za male novce ali veliku HDZ proviziju, pogodite tko? Saudijska Arabija! Jesu li svjesni zastupnici u čije ruke dajemo svoju sudbinu. Zar ovi zločinci neće pokušati zamutiti vodu kako bi je skupo kupovali, a kasnije i zatrovati izvorišta kada to Šeksovi gremiji odluče!?

Izvor: Saša F./ www.logicno.com

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici

https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

Donirajte

Amount: