person_outline
search
hrendeitpt
Zastupnici, vratite otetu središnju banku Hrvatske (HNB) u vlasništvo Hrvatske!

Zastupnici, vratite otetu središnju banku Hrvatske (HNB) u vlasništvo Hrvatske!

To je pitanje svih pitanja, a sve ostalo što radite u Saboru je, rekla bi moja baka, "Trla baba lan da joj prođe dan!" Ako nećete odgovoriti ili vratiti HNB u Hrvatsku, onda mi nismo hrvatski državljani, već smo građani nečije privatne prčije ili korporacije.

Narodna banka je središnja banka Republike Hrvatske, sa sjedištem u Zagrebu. Hrvatska narodna banka je odgovorna za održavanje stabilnosti cijena u Republici Hrvatskoj. Prema članku 53. Ustava Republike Hrvatske "u svom radu samostalna i neovisna, a izvješće o radu Hrvatskom saboru." Narodna banka ima temeljni kapital u iznosu od 2,5 milijarde kuna i isključivo u vlasništvu Hrvatske, koja jamči za obveze HNB-a. Hrvatska narodna banka predstavlja guvernerom HNB-a i srpnja 2012. To je profesor Boris Vujčić. Narodna banka posluje u skladu sa Zakonom o Hrvatskoj narodnoj banci.

Do 1997. godine središnja banka u Republici Hrvatskoj zvala se Hrvatska narodna banka (NBH). Kako je onda mogla biti upisana u registar 01.01.1990. pod imenom HNB, dakle, prije nego što je Hrvatska postala nezavisna i priznata država!? (Pogledajte dokaz). Je li to odgovor kako je naša središnja banka postala vlasništvo Rothschilda? http://www.hazud.hr/cija-je-hrvatska-narodna-banka/

20170306 190351

Jedini točan odgovor je upravo to a sve da bi lopovi, od 90-ih pa do danas na vlasti, pri vlasti i nevidljivi gremiji, mogli opljačkati sve naše banke, nakon toga država i njeni građani mogli lihvariti, da bi se nakon toga vračao protuustavni dug na način da se prodaju resursi koji su zajedničko vlasništvo svih hrvatskih građana (per capita). Vlada nakon toga donosi odluke (sabor odobrava) o prodaji našeg vlasništva bez da pita vlasnika-narod kojeg je izvlastio Jakša Barbić, najprije protuustavnom pretvorbom narodnog vlasništva u državno (ničije), da bi nakon toga ukradenim novcima iz banaka to naše, pa ničije, vlasništvo postalo vlasništvo 200 i nešto odabranih.

Zastupnici, vi donosite ( verificirate) sve odluke u saboru, izabrani ste od naroda kojeg trebate zastupati, a znate da po Ustavu RH vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Teme koje vam dolaze iz Bruxellesa, kojemu ne pripadamo jer smo protuustavno u Europskoj uniji, nas ne zanimaju.

Odgovorite konkretno: kada ćete, protuustavno izvlaštenu središnju banku Republike Hrvatske ( NBH ili HNB svejedno) vratiti Hrvatskoj i njenim građanima?
Ako nećete odgovoriti ili vratiti HNB u Hrvatsku onda mi nismo hrvatski građani već smo građani nečije privatne prčije ili korporacije.

Jer, ovo je pitanje svih pitanja, a sve drugo što radite u saboru je, rekla bi moja baka, 'Trla baba lan da joj prođe dan'!

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.
Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

 

Donirajte

Amount: