person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 723

Sorosevi teroristi ubačeni među izbjeglice rade dar-mar po Njemačkoj, a glavni mediji koji su u vlasništvu Židova sve zataškavaju ili minoriziraju!

Nebo iznad Dusseldorfa sinoć je bilo puno helikoptera, ulice su u blizini glavnog željezničkog kolodvora bile zakrčene sanitetskim i policijskim vozilima.

"Strašno je bilo čuti sirene na sve strane, zavladala je panika jer ljudi nisu znali što se događa, izgledalo je u najmanju ruku kao da je izbio rat. Svi smo se zatvorili u svoje stanove, poznanici koji žive bliže kolodvoru rekli su nam da nisu mogli izaći iz stana, policija im je savjetovala da ostanu u domovima.Tek nakon prvih informacija koje su objavljene na TV-u, a kojima je bilo riječi da je na kolodvoru više muškaraca koji su napali putnike doznali smo što se događa. Proveli smo jednu besanu noć", rekla je Hrvatica Dragica Plauc, žena koja duži niz godina živi u tom, kako kaže mirnom gradu. Ozlijeđeno je devetero ljudi, najmlađa žrtva je djevojčica od 13 godina.

Napadač psihički bolesnik?

Napadač koji je uhićen, navodno je s područja Kosova. Policijski istražitelji klasificirali su napadača kao psihički nestabilnu, šizofrenika, dokaz za tu su pronašli tijekom pretresa njegovog stana.'Nema dokaza o vjerskim ili političkim motivima', rekli su u policiji. "Ovdje kad god netko loše napravi oni to odmah proglase psihičkim bolesnikom, što vjerujem da je prvenstveno da se smiri javnost, jer tko bi ovako nešto mogao učiniti ako nije psihički poremećena osoba,"rekla je Dragica Plauz.

Napad se želi minorizirati

Claudia Letizia iz Dusseldorfa na društvenoj mreži objavila je fotografiju svoga sina Domenica, kojeg su, kako kaže, pronašli na drugom kraju željezničkog kolodvora sa posjekotinom na glavi. Zamolila je sve da proslijede njegovu fotografiju, jer smatra da se napad želi minorizirati. Njen sin je imao dugu operaciju i na svu sreću je izvan životne opasnosti, ona se moli za njega kao i sve druge koje je manijak ozlijedio.

Starac napadnut mačetom

Samo dan nakon što je sjekirom muškarac napao prolaznike na glavnoj željezničkoj postaji u Dusseldorfu ponovo incident, javljaju lokalni mediji. U petak nešto poslije 11 sati ozbiljno ozlijeđen muškarac pronađen u blizini parkirališta u četvrti Kalkumer Schlossallee. Stariji muškarac ima više reznih rana, rekao je glasnogovornik policije, navodno je ranjen mačetom. Muškarca su prevezli u bolnicu u vrlo teškom stanju, policija još uvijek ne navodi da li ima sumnjivih za napad, niti bilo što o motivima za napad. Zanimljivo, uvijek isto objašnjenje!?

Ubojstvo 9-godišnjaka i jedne žene koja još nije pronađena

Nakon dvodnevne potjere uhićen je tinejdžer Marcel Hesse koji je na Facebooku objavio fotografiju ubojstva dječaka koje je počinio. Dječak je bio njegov susjed, no tijelo žene nije još pronađeno. U blizini mjesta gdje je uhićen u stanu zgrade pronađeno je tijelo muškarca. 

Napad sotonista na molitelje u Frankfurtu

Prije dva dana u Frankfurtu je napadnuta mirna skupina molitelja s krunicom od tridesetak napadača sotonista koji su gurali u ruke prolaznicima svoje letke. Unosili su se u lice moliteljima vičući „Vaš Bog je mrtav“ i slično, bacajući boje i dimne bombe na njih.I taj događaj se medijski minorizirao. Isti ili još gori teror Sorosevih terorista događa se u Švedskoj. Jučer su zaklani muž i žena, a teroristi su se smijali prilikom uhićenja. Netko je rekao da su sigurnije žene u Iraku nego u Švedskoj.

Nažalost, nisu pošteđene ni druge EU države u kojima su na vlasti korumpirani političari. Hrvatska bi lako mogla biti sljedeća zemlja u kojoj će se početi događati sr*nja zahvaljujući korumpiranim HDZSDP-ovim vladama koje su nas protuustavno i na prijevaru uvukle u sotonističku tvorevinu zvanu Europska unija. Kad objavimo ovakvu vijest redovito je pokušavaju diskreditirati i minorizirati preko osoba sa lažnim profilima. Stanje sigurnosti građana u Europskoj uniji je sve gore i gore. Zar i taj podatak ne govori sve o tvorevini EU?

Cionisti su uložili ogromne novce u ove teroriste, odnosno pripadnike ISIS-a, koje su ubacili među nesretne izbjeglice, a koje su potjerali iz svojih domova isti ti koji financiraju ove teroriste: Soros, Rothschild, Rockefeller i slični. Dok se svijet ne obračuna sa cionistima i uništi tu svjetsku sotonističku zločinačku oreganizaciju neće biti mira u svijetu. To danas govore svi osviješteni političari svjesni koje se zlo nadvilo nad čovječanstvom.

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook starnici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

Last modified on Tuesday, 03 October 2017 05:47
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: