person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 724

Židocionisti plaćaju ISIS da regrutira maloljetnike za terorističke akcije u Europi!

Potpuno je jasno tko stoji iza terorista i tko ih financira. Isto tako je poznato koji političari su im otvorili vrata Europe. Stoga narodi Europe moraju krenuti, svatko ispred svog praga, sa generalnim čišćenjem smeća koje se nakupilo u ovih dvadeset i kusur godina.

Židocionisti, Rothschild, Rockefeller, Soros i ostali cionistički smrad plaćaju ISIS da regrutira i obućava maloljetnike koji će se s migrantima priključiti Kalifu na put rušenja Europe. Samo u siječnju 2017. bilo je 263 pokušaja vrbovanja.

Islamska država plaća maloljetnim migrantima prijevoz iz Libije u Europu ako obećaju da će se priključiti džihadu. Maloljetnicima je lakše upravljati i o njima se u Europi kao „izbjeglicama“ više vodi briga. Već je dosada bilo poznato da ISIS nadzire dijelove izbjegličke rute kojim se krijumčare ljudi iz Afrike u Europu.

S drugim dijelovima postoji dogovor. U Europi ISIS ima mrežu adresa i kontaktnih osoba kako bi novo pridošle po potrebi smjestio i učinio ih nevidljivima pred očima europskih institucija. U pravilu se europske države brinu o tim pridošlicama kroz tzv. „pomoć izbjeglicama“. Intenzivnije nakon što je Kolinda, kao šef države a ne zgubidan Božinović, potpisala Marakeški sporazum,

Prema Quilliam izvješću koje je javno objavljeno džihadističke skupine kao Islamska država i Boko Haram pokušavaju regrutirati mladiće za atentate po Europi. Nikita Malik, znanstvenica koja radi za zakladu rekla je Guardianu: „Mladi azilanti osobito su zanimljivi za ekstremističke skupine jer su posebice prijemljivi za indoktrinaciju.“

Ova izjava potvrđuje da izbjegličke rute i kolone upravo i služe ubacivanju džihadista kako bi oni vršili nerede i pokolje po Europi. Zar ih već ne rade u Švedskoj, Njemačkoj, Francuskoj i drugim državama Europe? Samo to židomediji kriju. Milijardu dolara je George Soros uložio u ove teroriste koji teroriziraju građane Europe!

Miko Peled, sin židovskog generala koji je učestvovao u genocidu nad palestinskim narodom, u svojoj knjizi 'Generalov sin' napisao je da su cionisti veliki problem za njegov Izrael i cijeli svijet i da neće biti mira u svijetu dok se cionizam, udruženi zločinački pokret, ne iskorijeni. Cionisti su započeli sve svjetske ratove, a mediji ih pokrivaju, za njih lažu i laž pretvaraju u istinu.

Potpuno je jasno tko stoji iza terorista, tko ih financira i koji je krajnji cilj cionista. Inicirati veliki rat između Muslimana i Kršćana. Isto tako je dobro poznato koji političari su im otvorili vrata Europe.

Stoga narodi Europe moraju krenuti, svatko ispred svog praga, sa generalnim čišćenjem političkog, cionističkog smeća koje se nakupilo u ovih dvadeset i kusur godina.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Sunday, 24 November 2019 18:10
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: