person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 30723 times

''Naša'' predsjednica je član cionističke zločinačke organizacije i radi po njihovim uputama!

Trebamo li se zabrinuti. Naravno da trebamo jer nas sr*nja uvijek zateknu potpuno nespremna. Zato bi bilo poželjno da se držimo one latinske 'Si vis pacem para bellum'' (Ako želiš mir spremaj se za rat)

Kada je ratni zločinac dr.Vojislav Stanimirović dobio priznanje iz ureda K.G.Kitarović, trebalo nam je biti jasno za koga ona igra. Ista stvar je i sa Miloradom Pupovcem. ''Naša '' predsjednica mu ne smije oduzeti odlikovanja jer ih je Milorad zaslužio radeći za englesku obavještajnu službu. Gremijeva služavka pokazuje, iz dana u dan, sve ono što joj leži na srcu, umu i duši... Sramota hrvatske politike, skupa sa prethodnicima Mesićem i Josipovićem, i gremijevom većinom u saboru.

''K.G.Kitarović nije ništa drugo zaslužila već da je se uzme za ruku i odvede na Lovas, gdje su žrtve morale ići u minsko polje, odvesti na Ovčaru da proživi barem jednu smrt, zarobljavanje, maltretiranje, silovanje u logorima smrti“, napisao je ogorčeni novinar portala 'Obrambeno štivo'. Jer, 13-og, već je najavila, neće doći u Vukovar. A neće ni njen klaunski generalski zbor.

Naša predsjednica je masonka i članica Trilaterale. To svima treba biti jasno! Ona se zaklela na vjernost Židocionistima, klanja se njihovom kralju, ocu cionizma,  Theodoru Herzlu, odnosno  bolesnim psihopatama, koji su umislili da su gospodari života i smrti cijelog svijeta. Nažalost, dobro im ide zahvaljujući sluganskim političarima i svojim mainstream medijima čiji su 95 postotni vlasnici. Zato mogu lagati, varati i svoje laži još uspješnije kriti. Direktno su odgovorni za desetine milijuna mrtvih, raseljenih, silovanih... inicirali su sve svjetske ratove kao i hladne ratove na kojima se zločinci bogate.

pp0ž09

''Naša'' predsjednica se u Izraelu klanja svom kralju - ocu cionizma Theodoru Herzlu

Naša predsjednica svojim ''preseljenjem ureda'', elegantnim izgledom, čarobnim smiješkom i dobrom retorikom, zahvaljujući fotografskom pamćenju, a ne inteligenciji i pameti, oduševljava puk, da ne kažem neuk narod, koji jednostavno ne može ili ne želi shvatiti da je ''naša'' predsjednica, najmanje hrvatska predsjednica.

Nažalost, ona ima i previše mrlja iz prošlosti, zapravo je hrvatska verzija Zlice, instalirana da odradi nekoliko poganih dionica, a najopasnija je iniciranje novih ratnih sukoba na brdovitom Balkanu. Ona mora odraditi taj posao jer tko jednom uđe u iluminatsku organizaciju samo u ležećem položaju može izaći iz nje. To su doživjeli mnoge svjetski poznate ličnosti jer 'Komitet 300' ima posebne trenere koji školuju i pripremaju ljude za politička ubojstva.

oiččl

Svi dogovori idu preko Londona, Bruxellesa i Berlina, a krajnji cilj na ovim prostorima je Zapadni Balkan pod Njemačkom čizmom". Zato nas Nijemci provociraju izjavljujući: 'Vi Hrvati ne postojite, vi ste naša kolonija'!

Jesmo li njihova kolonija ''naša'' predsjednice, ''naš'' premijeru, ''naši'' ministri i ''naši'' saborski zastupnici?

Naravno da nitko neće odgovoriti jer oni, ''naši'' političari, na vlasti i u lažnoj oporbi, ne smiju komentirati istinu. Udruga 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži' uputila je ''našoj'' predsjednici¸dopis u kojem traže da im službeno odgovori je li ona potpisala AGENDU 2030. Nikakav odgovor udruzi nije stigao. I neće stići. 

Agendu 21 i Agendu  2030 potpisale su HDZ-ova i SDP-ova vlada i njihovi predsjednici!

''Naša'' Predsjednica nije pitala ni sabor kad je poslala naše vojnika na granicu Rusije. Naši vojnici čuvaju i koridore kojim se prenosi droga za europsko tržište. Posebice kokain koji snagu daje! Samo je prije ''naše'' predsjednice Ante Pavelić, slao hrvatske vojnike izvan Hrvatske, kada mu je naredio Hitler. Kolindi sada naređuje masonka i članica Trilaterale Angela Merkel.

Dogovoreni rat nije planirao Domovinski rat koji je obranio Hrvatsku, a zbunio obje strane. Dok je hrvatska mladost ginula Gojko Šušak, Jakša Barbić i ostala politička oligarhija privatizirali su privatno vlasništvo cijelog hrvatskog naroda (per capitta).

Kako se može privatizirati privatno?! U Hrvatskoj može! Nažalost, hrvatski narod, ni nakon 28 godina, nije shvatio da je današnja politička mafijaška elita opljačkala njegovo vlasništvo!

Zato im treba još jedan rat kako bi ''zabetonirali'' zajedničku pljačku i pozicionirali Monsanto-Bayer koji će u Slavoniji i Vojvodini sijati GMO i pomalo, ali sigurno, trovati Europu. Radi depopulacije jer po Bill Gatesu, na dnevnoj bazi, treba likvidirati 350 tisuća ljudi.

Trebamo li se zabrinuti. Naravno da trebamo jer nas sr*nja uvijek zateknu potpuno nespremna. Zato bi bilo poželjno da se držimo one latinske 'Si vis pacem para bellum'' (Ako želiš mir spremaj se za rat).

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Istina i vjera naše su oružje protiv zajedničkog neprijatelja - političara koji otvoreno rade kako protiv interesa hrvatskog naroda tako i svih naroda bivše države!
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(32 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: