person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 137643 times

Urednici glavnih medija, zastupnici: pi*da vam materina glupa i lažljiva! Chemtrails i Haarp jedini su razlog velikih požara u svijetu, tako i ovih u Sibiru i Amazoniji! /Video

 Strah je ono, što pokreće ljude na reagiranje. S druge strane i strah počinitelja zločina protiv prirode i čovjeka da će biti razotkriveni. Geoinženjering je najrazorniji ljudski poduhvat ikad pokrenut, koji prevazilazi sve dosadašnje napade na prirodu. Ove stvari, koje nam cionisti ili nacisti 21 stoljeća sprejaju iznad glave, planovi su da nas uguše metalom, koji infiltrira u ljudsko tijelo. Posljedice su razno razne bolesti i smrti koje nitko ne može dokazati.

Rat protiv prirode je rat protiv nas samih! NATO avioni sprejaju prirodu pomoću raspršivača, montiranih na pilone, odmah iza ispuštenog ventila motora. To su retrofilni (naknadno ugrađeni) raspršivači, montirani direktno iza ispušnog ventila ne bi li se provukli kao kondenzacijski trag. Čak su ugrađeni i na civilnim avionima mnogih kompanija koje sprejanje naplaćuju po milji, kao i naš Croatia Airlines, ostavljujući specifičan trag menadžmenta solarne radijacije. Nešto manji i krači od onih koje ostavljaju vojni avioni. A to je u razgovoru za IPL priznao naš pilot njemačkog avioprevoznika Eurowingsa (Germanwings).

http://istinomprotivlazi.com/novosti/2479-i-avioni-croatia-airlinesa-ugradili-retrofilni-rasprsivac-po-milji-rasprsenog-chemtrailsa-trovanja-gradana-dobivaju-235-73-eur-a-za-ovo-znaju-i-kolinda-i-plenkovic

Ovi programi (geoinžinjeringa ) traju već 65 godina i za sobom povlače vrlo duboke posljedice za klimatske sisteme diljem svijeta. Klimatski sistem je vrlo kompleksan, kompliciran i skroz na skroz isprepleten i povezan. 

Ovo je važno: bitno je shvatiti kako je najveća laž ikad stvorena da našteti ljudskoj rasi - laž o kondenzacijskom tragu (aviona). Sve komercijalne letjelice (avioni, helikopteri…) i svi vojni tankeri imaju turboventilatorski mlazni motor viskog BPR-a. Radi se o ventilatoru mlaznog motora, koji je dizajniran efikasno iskoristiti gorivo. 85% zraka, koji prolazi kroz motor, ne izgara. Po svom dizajnu takav motor nije u stanju ispustiti ikakav kondenzacijski trag osim pod najekstremnijim okolnostima, koje se vrlo rijetko događaju. Što se više penje u visinu, to u zraku ima sve manje i manje vlage, uvjeti da se stvori kondenzacijski trag su, stoga, totalno nepovoljni.

Haarp - smrtonosno oružje!

Tornjevi Haarp postrojenja su visoki 18 metara. Postoji negdje pedesetak ili više takvih postrojenja na Zemlji.

vbbc53d507c26770e8f294fcbf92ef0864 XL

Jedan od njih, zahvaljujujući Mesiću i Račanu smješten je kod Karlovca. Zato je Hrvatska među TOP 5 zemalja sa najvišim prosječnim temperaturama jer je dobrano uništen ozonski omotač.  To postrojenje može emitirati 3,5 milijardi vata(W) radio frekvencija u inosferu, što prouzrokuje lančanu reakciju koja može držati ionosferu na čak 8300 stupnjeva Celzijusa iznad prostora od više stotina kvadratnih kilometara. 

Potpuno je jasno da Imamo posla sa elitom (oni koji upravljaju svijetom), koja je klinički luda, bolesna. A oni opstaju zahvaljujući raznoraznim Mesićima! 

Ovi oblaci, nakon špricanja chemtrailsom, su aerolizirani s električno provodljivim nano česticama s kojima se može manipulirati radio frekvencijama koje mogu izazvati njihovo međusobno odbijanje pa izgledaju kao kad stavite željeznu prašinu na stol, a ispod magnet, ta prašina se sprema u redove. Isti scenarij vidimo kod naših oblaka.

creenshot 2

Cilj je napraviti što veću prekrivenost neba kako bi ih haarp kišom spustio na što veći prostor na zemlji uništavajući nam imunitet, autohtone plodove u cvatu (kako bi nas Bayer-Monsanto trovao svojim akcijskim GMO proizvodimsa) i Ph zemlje.

Zbog toga cijeli ekosistem umire! Sada imamo najveće crvene plime (pune toksičnih algi) na desetine tisuća mrtvih tuljana koje je more izbacilo na obalu, pomori ribe i sve je više i više sušnih područja diljem Zemlje. Zato se naš planet zagrijava, ali o tome šuti papa Franjo, šute raznorazni politički nacisti, od Macrona, Merkelice... da „naših“ instaliranih predsjednika: Mesića, Josipovića, Kolinde, „naših“ instaliranih premijera: Sanadera, Milanovića, Oreškovića, Plenkovića. A šute i predstavnici hrvatskog naroda tzv. zastupnici hrvatskog sabora, iako uredno dobivaju dokaze o trovanju hrvatskog naroda.

Zakoni fizike kažu kako se to ne može dogoditi, osim ako nismo zaboravili nešto ubaciti u (matematičku) formulu. Za svaki (topliji) stupanj Celzijusa, u atmosferi je 7% više vlage. Na planeti koja se zagrijava, mora padati više kiše! Jedini razlog zašto ne može padati više kiše jeste zato, što nam je atmosfra ispunjena chemtrailsovim štetnim česticama što je jasan cilj Menandžmenta solarne radijacije. A nalaze se u ovim bačvama smještenim u vojnim i nekim civilnim avionima, također i u "našoj" aviokompaniji Croatia Airlines! Postoje dvije Croatie Airlines, jedna prevozi putnike, a druga chemtrails - špricanje naplaćuje 235, 37 eura po milji!!

pp0oo kopija

Globalno zatamnjenje je danas 25 %. To znači da 25% sunčevih zraka, koje su prije 50 godina stizale do Zemlje-više ne stižu. A to je izričiti cilj Menadžmenta soalrne radiajcije. Pa tako imamo sve više sušnih područja na planeti s užasno strašnim posljedicama. Diljem cijele planete nailazimo na masivno odumiranje drveća i šuma. Svatko tklo zna išta o drveću, vidi koliko ona loše izgledaju. A mediji ulažu napore ne bi li nam poručili da je to samo zbog suše.Znamo da nas lažu.

Kad vidimo sprženu koru drveća na osunčanoj strani-zbog zapanjujuće velike UV radijacije zbog slabog ozonskog omotača, punog rupa, radi upliva klimatskoginženjeringa, znamo da nas lažu. Može li suša spržiti koru drveća na osunčanoj strani? Ne može! Zato, svi moramo što prije shvatiti što se događa kako bi spasili planet samim tim i sebe. Urednici glavnih medija i instalirani premijeri i predsjednici, te zastupnici u parlamentima su dio te zločinačke svjetske organizacije.

Drveće umre na cijeloj Zemlji kataklizmičkom brzinom, jer ovdje se radi o nelinearnoj jednadžbi. Bitno je upamtiti ovo-nelinearnoj. Kada se počne događati, ide eksponencijalno. Naša crnogorica umire. Crnogorica je drugi najbitniji izvor kisika na planeti. Gori Sibir, gori Amazonija, gore pluća svijeta a Rothschildiv korisni idiot Macron optužio je Bolsonara da je lagao kada je na G20 summitu u lipnju ublažavao zabrinutost zbog klimatskih promjena.

Isto tvrdi i Rotfhschildovo naciglasilo Index.hr:Kao što smo već pisali, i bez ogromnih požara u Amazoniji, našoj civilizaciji prijeti brzi kraj ako nešto ne poduzmemo oko klimatskih promjena“.

A dežurni zamagljivači, kvazi znantvenici, kažu da se iza požara u Amazoniji krije međunarodna glad za govedinom i sojom. Nevjerojatno koja sve objašnjenja!

Ako nešto zavrijeđuje pažnju to je izjava supetarskih vatrogasaca svima koji umanjuju katastrofalne posljedice požara koji su zahvatili pluća svijeta -

Citiramo najbitnije.

- Amazonija sadrži točno polovicu tropskih prašuma na našem planetu
- U Amazonskoj prašumi živi jedna desetina svih poznatih životinjskih vrsta
- Amazonska prašuma sadrži preko dva milijuna biljnih vrsta
- Preko 20% ukupne količine kisika na Zemlji proizvede se u njenim prašumama
- Procjenjuje se da šume apsorbiraju oko 2,4 milijardi tona ugljičnog dioksida, a čak četvrtinu svega apsorbira upravo Amazonija
- U posljednjih tjedan dana na tom je području zabilježeno gotovo 10.000 pojedinačnih požara
- Ukupan broj zabilježenih požara u Amazonskim prašumama od početka godine do danas prelazi brojku od 72000, za usporedbu u istom periodu prošle godine zabilježeno je 40.000 požara... 

No, ni oni ne spominju chemtrails i Haarp! Zašto?

fec8cd529fd3e7a5b853

Još nešto za korisne idiote - urednike medija i sluganske lažljive političare

Dakle, mi znamo da bioraspoloživi (koje tijelo može apsorbirati) metali padaju na nas. Postoji brdo toksičnih metala, za koje su neovisne znanstvene studije dokazale vrlo toksičnim za korijenje. Zbog toga biljke prestaju apsorbirati hranjive tvari, te palako umiru. Znači imamo biorspoložive metale, koji ugibaju drveće odozgora, imamo UV zračenje nevjerojatnog intenziteta koje ih ubija odozgora, imamo povećanje sušnih područja, jer se špricanjem neba chemtrailsom sputava prirodno isparivanje (voda na Zemlji) i radikalno sputava prirodni hidrološki ciklus, pa drveća nemaju dovoljno vode (suše se) i vrlo bitno-prekrivene su lako zapaljivom prašinom.

Te metalne čestice su lako zapaljive zato je teško ugasiti požare. Gdje god pogledamo šume gore, Sibir, Amazona.... Kontinuirano se šire kataklizmički požari.

Stoga, kad vas mediji i državne službe pokušavaju umiriti, zato jer je to njihov posao (da vas umire) razmislite i shvatite kako su oni debelo plaćeni da nas umire, da su plaćeni da zavaraju stanovništvo. Čak i da imaju neki drugi motiv, to je ono što rade, smiruju stanovništvo. Šumski požari neviđenih granica se događaju diljem svijeta. Što više šuma gori, to se više otpuštaju staklenički plinovi. Tko god kaže da staklenički plinovi nisu problem, ne zna o čemu priča. Oni su veliki veliki problem.

Ne samo ugljični dioksid, nego i metan, a klimatski inženjering čini cijelu ovu situaciju eksponencijalno gorom. Planeta ne može (kvalitetno) odreagirati na štetu, koja joj se nanosi jer je praktički obućena u luđačku košulju ''sašivnu'' od toksičnih metalnih čestica štetnih radiofrekvencija geoinženjeringa. Rat požara se eksponencijalno povećava.

Obzirom na hidrološki ciklus isprekidan i oštećen do sada rekordne poplave su i dalje sve veće i jače, baš kao i rekordne suše. Dobijemo oba ekstrema, a rečeno nam je da su ti ekstremi jednostavno rezultat klimatskih promjena. 1988.godine, kad je termin ''klimatska promjena'' pušten u praksu tada su geoinženjerski programi totalno uzeli maha i trebao im je termin koji će djelovati na populaciju tako da prihvati radikalne vremenske oscilacije, nevjerojatne vremenske oscilacije jer su znali da će morati ''puno kenjati'' ne bi li mogli nesmetano manipulirati vremenom pa im je trebao termin da stanovništvo to prihvati pod normalno.

Znanstvena akademija ih podržava, klimatski znanstvenici ih podržavaju i još udvostručiju njihove laži. Što više upadaju u laži to ih se više drže, jer jednom kad se te laži razotkriju šokitati će se cijeli svijet.

Kada sam upitao neke zastupnike zbog čega ne reagiraju na trovanje hrvatskog naroda chemtrailsom dobio sam odgovor da postoji i drugo mišljenje. Zamislite koji idioti sjede u hrvatskom saboru, a slično je stanje broja idiota i u ostalim parlamentima, skupštinama, saborima...

Naravno da je Monsanto dio ove svjetske zavjere!

Kupio je Klimatsku Korporaciju za 970 milijuna dolara jer oni, koji su upleteni u modifikaciju vremena, moraju kontrolirati vijesti. Raytheon radi modele za NAAA državnu meteorolšku službu, vremenski program je u vlasništvu The Black stone and Bain Capitakl (privatne tvrtke) Weather Central (tvrka koja daje vremenske podatke medijiama) drže Rothschildsi. Sa svih strana nam lisice upravljuju kokošinjcem!

U današnje doba meteotrolozi čitaju emitirani tekst. To je sve što oni rade. Čitaju napisano! I naš DHMZ je privatiziran, a velika medijska zvijezda Vakula samo čita napisano! To je ono s čim se moramo nositi!

"Svaki Božji dan je bitan u kritičnoj borbi razotkrivanja i zaustavljanja kontinuirane bezumnosti klimatskog inženjeringa. Ključno je za sve, koji su se probudili i shvaćaju što se dogodilo na našem nebu da pomognu u buđenja ostalih. Moramo postići kritičnu masu osviještenosti što je prije moguće. Svatko od nas je sposoban biti ono posljednje zrnce pijeska koje će prevagnuti vagu i pokrenuti lavinu osviještenosti koja nam je toliko očajnički potrebna. Učinite da se vaš glas čuje u ovoj borbi, dok još uvijek ima nešto vremena da se spasi što je ostalo od naših života, našeg zdravlja i naše planete", poruka je najvećeg borca protiv klimatskog inženjeringa Danea Wigingtona 

Izvor: Svjetlana Valentić enky

Pogledajte kratki video u kojem Wigington objašnjava kako nastaju i tko uzrokuje požare!

Ispričavamo se čitateljima zbog, ponekad, neprimjerenih izraza u naslovima naših objava, isključivo za javno dobro. Vjerujte nije lako znati, pisati, prevoditi, a gledati nezainteresirane i lažljive zastupnika, premijere, predsjednike... koji se predstavljaju u ime naroda.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(66 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: