person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 69304 times

Otrijeznimo se, nemamo Hrvatsku! HDZSDP-ovi veleizdajnici su je protuustavno pretvorili u privatnu korporaciju 'Hrvatska Republika d.o.o.' čiji su tajni vlasnici Rothschildi i Rockefelleri!

Za Hrvatsku neovisnost na Referendumu 1991. izjasnilo se 94,7% hrvatskih građana! A protuustavno stvorena privatna korporacija tzv. Hrvatska Republika d.o.o., u vlasništvu Rothschilda, fiktivna je država za pljačku, lihvarenje i preuzimanje svih naših (per capitta) resursa, voda, šuma, putnih koridora, banaka...

Rothschildi i Rockefelleri rade iza kulisa. Potiču ratove, instalirajupredsjednike, postavljaju i skidaju kraljeve, dovode do stečaja narode. U slučaju Izraela, Rothschild je projektant Prvog svjetskog rata, čekao je do 1917. te kada je Britanija bila u nevolji. Rothschild je tada obećao Britanskoj vladi da bi mogli dobiti SAD na strani Britanije i na taj način osigurati britanski pobjedu nad Njemačkom. Za uzvrat su tražili Palestinu. 

Tako je nastao Balfour Declaration, službeni dopis britanske vlade ministra vanjskih poslova James Balfoura upućen barunu Rothschildu. U njemu piše da: "Njegova vlada veličanstva s naklonošću osniva u Palestini nacionalnu državu za židovski narod. Iskoristiti će sve svoje mogućnosti kako bi se olakšalo postizanje tog cilja''.

To je danas veliki problem jer Palestina nikada nije pripadala Britaniji. Samim tim, oni ne mogu nekome dati nešto što nije njihovo! Palestina s pravom pripada arapskom i palestinskom narodu koji su tamo vjekovima živjeli i žive. Rothschildovi cionistički kazarski Židovi došli su preuzeti Palestinu prisilno evakuiravši i ubivši gotovo milijun Palestinaca koji su tamo živjeli. Cionisti su genocidan narod i to je danas spoznao cijeli svijet. Stvaranje cionističke države Izrael bilo je nepravedno od samog početka. 

Hrvatska protuustavno pretvorena u korporaciju 'Hrvatska Republika d.o.o.'

Rothschild, Rockefeller i ostali cionisti ili kako ih nazivaju lažni Židovi, kontroliraju vlade SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Francuske, Njemačke... Rothschildovi su vlasnici 80% Izraela, gotovo svih banaka i medija i kontroliraju još mnogo toga. Kontroliraju i Hrvatsku koju su protuustavno pretvorili u privatnu korporaciju Hrvatska Republika d.o.o. nakon što su središnju banku (HNB) - žilu kucavicu hrvatskog naroda -  izvlastili prije nego je Hrvatska i stvorena!

Hrvatska vlada,  carina, HZZO, neke županije, gradovi, bogate općine (Dugopolje, Podstrana....) pretvorene su u privatne korporacije (sestrice 'Hrvatske Republike d.o.o.).

A što kaže Ustav RH?   

Članak 1. Ustava RH kaže da je Hrvatska jedinstvena i nedjeljiva demokratska država u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Isto tako Ustav RH kaže da je Hrvatska narodna banka (HNB) odgovorna za održavanje stabilnosti cijena u Republici Hrvatskoj. Sukladno Članku 53 ustava RH "U svom je radu samostalna i neovisna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske".

20170306 190351

Kako je HNB mogao biti registriran u Londonu 1.1.1991., prije nego je Hrvatska postala samostalna država!? 

Potpuno je jasno da naši političari zapravo Rothscildovi uposlenici koji, nakon što ih se instalira u Hrvatsku, idu po upute kod svojih gazda u Izrael, gdje se klanjaju svom kralju ili ocu cionizma Theodoru Herzlu!

Vrijeme je da se spustimo na zemlju i prestanemo busati u prsa 'Imamo Hrvatsku'.

Nemamo Hrvatsku! Što prije to shvatimo, prije ćemo je vratiti u svoje ruke, u ruke naroda kojemu po Ustavu RH i pripada! Uz to što su nam ukrali Hrvatsku svakodnevno nas truju chemtralsom, GMO-om, cjepiva, a počeli su mutiti i vodu!

Sve su privatizirali, novac ide njima, a dugovi nama-hrvatskom narodu 

iuj

20170306 183205

20170306 184555

20170306 185050

Za Hrvatsku neovisnost na Referendumu 1991. izjasnilo se 94,7% hrvatskih građana! A protuustavno stvorena privatna korporacija tzv. Hrvatska Republika d.o.o., u vlasništvu Rothschilda, fiktivna je država za pljačku, lihvarenje i preuzimanje svih naših (per capitta) resursa, voda, šuma, putnih koridora, banaka...

Srušimo tu fantomsku korporaciju!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com 

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: