person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 59240 times

Rothschild je vlasnik Hrvatske koju je, uz pomoć domaćih veleizdajnika, protuustavno pretvorio u svoju privatnu korporaciju - Hrvatska d.o.o.!

Republika Hrvatska je, uz pomoć domaćih veleizdajnika, protuustavno pretvorena u Hrvatsku d.o.o. postavši tako vlasništvo svjetskog zločinca Rothschilda za kojeg radi cijela vlada i dovoljan broj HDZ-ovih, SDP-ovih i HNS-ovih zastupnika koji izglasavaju sve njegove-vladine zakone. 

Prema pisanju engleskog povjesničara Simon Schame, Rothschildi su izgradili izraelski Vrhovni sud, posjeduju Reuters i Associated Press (AP), dvije najveće medijske agencije u svijetu. Oni imaju kontrolne udjele u naftnoj kompaniji Royal Dutch, Bank of England i LBMA. Oni potiču ratove, instaliraju predsjednike, postavljaju i skidaju kraljeve, dovode do stečaja naroda.

Rothschildi obično rade iza kulisa. U slučaju Izraela, Rothschild je projektant Prvog svjetskog rata, čekao je do 1917. te kada je Britanija bila u nevolji. Rothschild je tada obećao Britanskoj vladi da bi mogli dobiti SAD na strani Britanije i na taj način osigurati britanski pobjedu nad Njemačkom. Za uzvrat su tražili Palestinu.

Tako je nastao Balfour Declaration, službeni dopis britanske vlade ministra vanjskih poslova James Balfoura upućen barunu Rothschildu. U njemu piše da: "Njegova vlada veličanstva s naklonošću osniva u Palestini nacionalnu državu za židovski narod. Iskoristiti će sve svoje mogućnosti kako bi se olakšalo postizanje tog cilja."

To je danas veliki problem jer Palestina nikada nije pripadala Britaniji. Samim tim, oni ne mogu nekome dati nešto što nije njihovo! Palestina s pravom pripada arapskom i palestinskom narodu koji su tamo vjekovima živjeli i žive. Rothschildovi cionistički kazarski Židovi došli su preuzeti Palestinu prisilno evakuiravši i ubivši gotovo milijun Palestinaca koji su tamo živjeli. Cionisti su genocidan narod i to je danas spoznao cijeli svijet. Stvaranje cionističke države Izrael bilo je nepravedno od samog početka. 

Hrvatska protuustavno pretvorena u korporaciju 'Hrvatska d.o.o'.

Cionisti (Rothschild, Rockefeller...) kontroliraju vlade SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Francuske, Njemačke... vlasnici su 80% Izraela, banaka, medija i kontroliraju još mnogo toga. Kontroliraju i Hrvatsku koju su protuustavno pretvorili u privatnu korporaciju ''Hrvatska d.o.o'' nakon što su središnju banku (HNB) - žilu kucavicu svakog naroda-  izvlastili prije nego je Hrvatska i stvorena. Hrvatska vlada,  carina, HZZO, neke županije, gradovi, bogate općine  ... su privatne sestrice ''Hrvatske d.o.o.''   

Naime, članak 1. Ustava RH kaže da je Hrvatska jedinstvena i nedjeljiva demokratska država u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Isto tako Ustav RH kaže da je Hrvatska narodna banka (HNB) odgovorna za održavanje stabilnosti cijena u Republici Hrvatskoj. Sukladno Članku 53 ustava RH "U svom je radu samostalna i neovisna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske".

20170306 190351

HNB registriran u Londonu 1.1.1991., prije nego je Hrvatska postala samostalna država!? 

Ako je HNB u vlasništvu Hrvatske, kako onda može biti i u vlasništvu Rothshchilda?

Potpuno je jasno da naši političari zapravo Rothscildovi uposlenici koji, nakon što ih se instalira u Hrvatsku, idu po upute kod svojih gazda u Izrael, što je najbolji dokaz da Hrvatska pripada ovoj zločinačkoj cionističkoj obitelji. Tamo se klanjaju svom kralju ili ocu cionizma Theodoru Herzlu! I o tome smo pisali!

Vrijeme je da se spustimo na zemlju i prestanemo busati u prsa 'Imamo Hrvatsku'. Nemamo Hrvatsku! Što prije to shvatimo, prije ćemo vratiti Hrvatsku u svoje ruke, u ruke naroda kojemu po Ustavu RH i pripada! Uz to što su nam ukrali Hrvatsku svakodnevno nas truju chemtralsom, GMO-om, cjepiva a počeli su mutiti i vodu!

Nestati ćemo ako se što prije ne probudimo!

20170306 183205

20170306 184555

20170306 185050

Za Hrvatsku neovisnost na Referendumu 1991. izjasnilo se 94,7% hrvatskih građana! Hrvatska d.o.o u vlasništvu Rothschilda je fiktivna država za pljačku, lihvarenje i preuzimanje svih narodnih- naših (per capitta)  resursa, posebice vode i šuma!

Srušimo tu fantomsku korporaciju!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(43 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: