person_outline
search
hren
  • Posted
  • Read 40352 times

Nemamo Hrvatsku! Rothchildi su vlasnici korporacije Hrvatska d.o.o. za koju nije glasovao hrvatski narod!

Vrijeme je da se spustimo na zemlju i prestanemo busati u prsa 'Imamo Hrvatsku'. Nemamo Hrvatsku! Ona je u vlasništvu Rothschilda jer nemamo HNB - središnju banku, a ona je krvotok svakog naroda. HNB su prodali židokonvertiti, prije nego je Hrvatska postala samostalna država! Što prije to shvatimo, prije ćemo je vratiti u Hrvatsku, u svoje ruke, u ruke hrvatskog naroda kojemu po Ustavu RH,  HNB i pripada!

Prema pisanju engleskog povjesničara Simon Schame, Rothschildi su izgradili izraelski Vrhovni sud, posjeduju Reuters i Associated Press (AP), dvije najveće medijske agencije u svijetu. Oni imaju kontrolne udjele u naftnoj kompaniji Royal Dutch, Bank of England i LBMA. Oni potiču ratove, instaliraju predsjednike, postavljaju i skidaju kraljeve, dovode do stečaja naroda.

Rothschildi obično rade iza kulisa. U slučaju Izraela, Rothschild je projektant Prvog svjetskog rata, čekao je do 1917. te kada je Britanija bila u nevolji. Rothschild je tada obećao Britanskoj vladi da bi mogli dobiti SAD na strani Britanije i na taj način osigurati britanski pobjedu nad Njemačkom. Za uzvrat su tražili Palestinu.

Tako je nastao Balfour Declaration, službeni dopis britanske vlade ministra vanjskih poslova James Balfoura upućen barunu Rothschildu. U njemu piše da: "Njegova vlada veličanstva s naklonošću osniva u Palestini nacionalnu državu za židovski narod. Iskoristiti će sve svoje mogućnosti kako bi se olakšalo postizanje tog cilja."

To je danas veliki problem jer Palestina nikada nije pripadala Britaniji. Samim tim, oni ne mogu nekome dati nešto što nije njihovo! Palestina s pravom pripada arapskom i palestinskom narodu koji su tamo vjekovima živjeli i žive. Rothschildovi cionistički kazarski Židovi došli su preuzeti Palestinu prisilno evakuiravši i ubivši gotovo milijun Palestinaca koji su tamo živjeli. Cionisti su genocidan narod i to je danas spoznao cijeli svijet. Stvaranje cionističke države Izrael bilo je nepravedno od samog početka. 

Cionistički Izrael kontrolira vlade SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Francuske, vlasnici su 80% Izraela i kontroliraju još mnogo toga, naravno kontroliraju i Hrvatsku čiju su središnju banku (HNB) izvlastili prije nego je Hrvatska i stvorena. I hrvatska vlada je njihova privatna korporacija kao carina i HZZO.  

Ako je Izrael 80 % u vlasništvu Rothschilda, zemlje nastale na genocidu, a u koju uredno odlaze svi naši instalirani predsjednici i premijeri na vlast, logičan je zaključak da je i Hrvatska, cijela ili dijelom, svejedno, u vlasništvu ovih cionističkih monstruma.

Naime, članak 1. Ustava RH kaže da je Hrvatska jedinstvena i nedjeljiva demokratska država u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Isto tako Ustav RH kaže da je Hrvatska narodna banka (HNB) odgovorna za održavanje stabilnosti cijena u Republici Hrvatskoj. Sukladno Članku 53 ustava RH "U svom je radu samostalna i neovisna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske".

20170306 190351

 

HNB registriran u Londonu 1.1.1991., prije nego je Hrvatska postala samostalna država!? 

Ako je HNB u vlasništvu Hrvatske, kako onda može biti i u vlasništvu Rothshchilda?

Potpuno je jasno da naši političari zapravo idu po upute kod svojih gazda u Izrael jer je očito da Hrvatska pripada ovoj zločinačkoj cionističkoj obitelji.

Vrijeme je da se spustimo na zemlju i prestanemo busati u prsa 'Imamo Hrvatsku'. Nemamo Hrvatsku! Ona je u vlasništvu Rothschilda jer nemamo centralnu banku, a ona je krvotok života. HNB su prodale (predale) židokonvertiti! Što prije to shvatimo, prije ćemo vratiti Hrvatsku u svoje ruke, u ruke naroda kojemu po Ustavu RH i pripada! Nemamo ni vladu, ni HZZO, ni carinu!

20170306 183205

20170306 184555

20170306 185050

Zato roditelji, ne šaljite svoju djecu na vojnu obuku na koju stalno poziva Kolinda!

Dok se ne riješi pitanje: je li Hrvatska neovisna država za koju se na Referendumu 1991. izjasnilo 94,7% hrvatskih građana ili je Hrvatska Hrvatska d.o.o u vlasništvu Rothschilda!

Napomena. Upadaju nam njihovi fb štakori u server i zamijenjuju slike. Dojavite nam na naš mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(26 votes)

Donirajte

Amount: