person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 722

Donald Trump: Pedofilima će se izricati i smrtne presude!

Gotovo 800.000 djece nestane svake godine, odnosno 2.000 djece otme se svaki dan za 'potrebe' pedofila i šverca organa! Rockefeller je 7 puta mijenjao srce!

Donald Trump je obećao da će se pozabaviti organiziranim otmicama djece koje potresaju SAD. Djeca se otimaju za 'potrebe' pedofila i šverca organa kojima Trump obećava brzo suđenje za koje mogu biti osuđeni na smrt kao i svi drugi zločinci ili ubojice. Novoizabrani predsjednik Amerike na Twitteru je napisao da postoji previše incidenata i nešto se mora učiniti u vezi tih perverznjaka.

Pedofilija je pojava koja je preplavila Washinton DC. Guverner Kalifornije promijenio je nekoliko članova Kaznenog zakona kako pedofili ne bi odgovarali za svoje zločine. Holywood je najveće pedofilsko i homoseksualno leglo i javna je tajna da je teško uspjeti u svijetu u filma, glazbe, mode... ako niste 'jedan od njih'.

Trump je pedofiliju nazvao "iscrpljujućom močvarom", a koliko je daleko spreman ići, kada je u pitanju brzo suđenje tim bolesnim perverznjacima, vidjet ćemo. Već smo pisali da je pedofilija bolest kojoj nema lijeka. Naime, pedofili nemaju neuro blokator (životinje imaju) koji bi spriječio okidač ili seksualni nagon pri pogledu na dijete.

Prema izvještaju Nacionalnog centra za nestalu i zlostavljanu djecu (citiraju izvješća američkog Department of Justice), gotovo 800.000 djece nestane svake godine. Više od 2.000 djece se otme svaki dan. To je najteži kriminal imajući u vidu da se djeca također žrtvuju (ubijaju) u čast njihovog cionističkog boga Lucifera.

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici:
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

Last modified on Tuesday, 03 October 2017 07:28
(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: