person_outline
search
hrendeitpt
Jedini posao europarlamentaraca je izdaja nacionalnih interesa i za to su plaćeni više od 100 tisuća kuna mjesečno!
headline: betrayal of national interests is a job of eu parliamentairans and croatian representatives!

Jedini posao europarlamentaraca je izdaja nacionalnih interesa i za to su plaćeni više od 100 tisuća kuna mjesečno!

Oni su zapravo ''masno'' plaćeni da služe kao ukras 'EU demokracije', a sve odlučuje i odluke donosi Europska komisija koju ne bira ni parlament ni građani zemalja članica EU-a. Već gremijeva komisija!

Prije nešto više od godinu dana novinar RTL televizije Thomas Meier otkrio je da EU parlamentarci svakog petka (kada nema sjednica) dođu u EU parlament u 7 ujutro, kratko se prijave, osiguraju 284 eura dnevnicu i onda zbrišu kući. Došao je sat vremena prije europarlamentaraca i sa upaljenom kamerom ih čekao. Prišao je prvom koji je stigao u 6:45 sati:

'Tu ste došli samo kako biste se još jedanput upisali i uzeli novce' - upitao ga je Thomas? 'To se vas ne tiče' - drsko mu je odgovorio zastupnik i otišao. Ubrzo su počeli stizati i drugi EU zastupnici. Thomas ih je snimao kako pristižu, odlažu kofere i odlaze se prijaviti.

Jedna zastupnica mu je zaprijetila tužbom ako budu izvještavao o njoj, poručivši mu: "Na vašem bih mjestu bila vrlo oprezna što ćete o meni reći." Toliko su bili iznenađeni da su pojedini europarlamentarci brže-bolje pokupili svoj kofer, okrenuli leđa da ih se ne snimi i pobjegli ne prijavivši se. Jedna zastupnica iz stranke Zelenih skoro je pala bježeći pred kamerom.

Nakon nekog vremena pojavilo se 7 osoba iz EU sigurnosne službe, a stigao je i glavni tajnik EU-a koji je zabranio daljnje snimanje i dao nalog osiguranju da se novinara doslovno izbaci iz zgrade, iako je Thomas imao urednu akreditaciju!

Nijedna politička skupina ne prima toliko novaca!

Dolazili na sjednice ili ne, zastupnici u EU parlamentu primaju osnovnu plaću od 7.339 eura! Uz to im se isplaćuje neoporeziva naknada u visini od 3.980 eura plus 284 eura po danu zasjedanja u parlamentu. 

A za 12 zasjedanja primanju dodatnih 3.408 eura.

Svekupno mjesečno - neto 14.727 eura!

Zašto bi netko toliko plaćao EU parlamentarce za takoreći ništa jer im je parlament često prazan, kao i naš sabor, i nemaju sankcije, kao i naši zastupnici, ako ne dođu na sjednice. Zapravo EU parlament je preslika svih sabora u Europi.

Nerad i enormna primanja euparlamentaraca za veleizdaju nacionalnih interesa!

otvaranje tu smo 2 3

Europarlamentarac Ivan Jakovčić - eklatantni primjer hrvatskih političara 

Oni su zapravo ''masno'' plaćeni, da služe kao ukras 'EU demokracije', a sve odlučuje i odluke donosi Europska komisija koju ne bira ni parlament ni građani zemalja članica EU-a, već gremijeva komisija! A gremiji su židobankari!

Enormno su plaćeni da bi ''zakonski'' izglasavali  sve odluke Europske komisije koja radi protiv interesa svih nacionalnih država, odnosno svih naroda Europe.  Za Ivanu Miletić i Marijanu Petir mnogi su nam rekli da se jedine zalažu za hrvatske interese! Ostali europarlamentarci su davno Sorosu prodali obraz. 

Najveća tragedija i glupost je što  EU parlamentarce plaćamo MI POREZNI OBVEZNICI,  ne nikakva EU tvorevina jer tri puta se više novca uplaćuje u Europsku uniju nego što može iz nje  povlačiti!,

A ono što se povuće, opljačkaju aktualne vlade EU država, kao što su kod nas opljačkali  HDZ-ovac (Čobanković) i SDP-ovac (Jakovina).

Preko fantomskih tvrtki otvorenih za 10 kuna! 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Donirajte

Amount: