person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 41156 times

Todorić i Milanović izravni krivci što smo prvi u Europi po broju umrlih od malignih bolesti! Prvi kaže da će osvojiti vlast, a drugi da će biti predsjednik! Zemljo otvori se!

Umiru nam ljudi, umire nam Slavonija koji može zdravo hraniti gotovo pola Europe. Umiru nam djeca, unuci koja ničemu nisu kriva. Zar nemaju pravo na zdrav život i životnu radost?

Taj je broj šokantan i zabrinjavajući, govori struka, a liječnici se svakodnevno pitaju zbog čega je broj oboljelih iz godine u godinu u stalnom porastu, ali rijetko tko se usudi reći javno da je Hrvatska ulaskom u Europsku uniju na svoje tržište hrane donijela toksično ‘smeće’ koje se više ne može niti zvati hrana te da je upravo hrana ta koja izaziva rak.

Najvažnije je stalno ponavljati da je Zoran Milanović ukinuo Uredbu o obveznom označavanju GMO na Monsantovim proizvodima, a Ivica Todorić bio ekskluzivni europski i svjetski uvoznik Monsantovih frankeštajn proizvoda zbog čega dnevno umire ovoliki broj hrvatskih građana. Zbog njih smo na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od raka debelog crijeva i raka dojke, a na drugom mjestu po broju umrlih oda raka maternice. 

Drugim riječima, Todorić, Milanović, uz sramotnu šutnju glavnih medija, su ubojice hrvatskih građana. Dodajmo i to da su Mesić, Josipović, Sanader, Kosor, Kitarović, Milanović, Plenković na dužnosti predsjednika i premijera, dozvolili NATO-u da nas konstantno truje chemtrailsom i prešutno GMO hranom što se i dokazalo kada su izglasali uredbu ''Koegzistencija GMO-a i organske'' hrane kojom su ozakonili Monsantovo višegodišnje trovanje hrvatskih garđana. 

Svih ovih godina, dok su navedeni predsjednici i premijeri bili na vlasti, tko god bi upozoravao na otrovnu hranu kao na ključnog uzročnika raka bio bi u najmanju ruku ismijan i proglašen za teoretičara zavjere. Međutim, kako godine odmiču, svijest ljudi se pojačava, a pojačava se i kod nekih političara svjesnih da su i njihova djeca i unuci potencijalna GMO - chemtrails meta.

Hrvatski ministar zdravstva Milan Kujundžić prvi je otkrio pravi razlog umiranja od raka rekavši da se to treba istražiti na nacionalnoj razini. Međutim, glavni mediji, u službi Židocionista i orjunaša, njegovoj izjavi nisu dali važnost, doslovno su je ignorirali, a nakon tog preko svojih židomedija iz svih oružja osuli paljbu na njega .

Saborski zastupnik Željko Lacković objavio je kako je 7. prosinca 2016-te, na zajedničkom Odboru za poljoprivredu i zdravstvo, ukazao na zastrašujuće podatke o pojavnosti karcinoma u Hrvatskoj.

„Stalni rast novooboljelih očito je povezan s ne kvalitetom hrane koju konzumiramo, a koja se nekontrolirano uvozi i distribuira kroz trgovačke lance. No, ni danas nema adekvatne reakcije državnih institucija, a hrvatska agencija za kontrolu hrane samo formalno obavlja poslove. Uvezeno meso i mesne prerađevine ne podvrgavaju se kemijskoj analizi kojom se utvrđuje oksidacija stanica i hidroliza masti, tako da nemamo podataka o stvarnoj starosti mesa, dok svježe meso ne mora imati oznaku datuma klanja životinje.

Državne institucije ni nakon mnogih smrtnih slučajeva djece ne poduzimaju ništa. Bez donošenja pravilnika kojima će se zaštititi potrošači i dalje će u zemlji mediteranske kuhinje i kvalitetne zdrave domaće hrane rasti će troškovi liječenja oboljelih od raka kojih je 50% više od europskog prosjeka,“ rekao je zastupnik Lacković.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić je na to raegirao. Što je rekao?

„Da, nešto se događa. Uistinu se trebamo na nacionalnoj razini zabrinuti oko hrane odnosno oko toksina u hrani, jer tolika pojavnost raka nije samo posljedica bolje dijagnostike s obzirom da imamo drugi veliki problem a to je izraziti pomak prema mlađoj dobi. Primjerice ako uzmete udžbenik američki iz kojeg mi gastroenterolozi učimo gastroenterologiju, ondje stoji da je karcinom gušterače bolest 7. ili 8. desetljeća.

Mi ga u Hrvatskoj na žalost viđamo već u trećem desetljeću, dakle ljude sa 23 i 37 godina. Dakle, riječ je o jednom ozbiljnom pomaku, u negativnom smislu, po zdravlje hrvatskog naroda. Ne želim izazivati paniku i prejudicirati ali hranu svakako treba uzeti kao ozbiljan čimbenik koji je moguće doprinio tako velikoj pojavnosti raka.“

Zato Index stalno proziva ministar Kujundžića i piše o njemu kao najgorem ministru. 

Vrijeme je da prestanemo 'lajati' po portalima! Vrijeme je da zaustavimo sve korumpirane političare i njihove sluganske medije i medijske urednike! Naravno, i  Todorića i Milanovića, izravne krivce što smo prvi u Europi po broju umrlih od malignih bolesti, koji najavljuju pobjedu na slijedećim izborima!

Prvi kaže da će osvojiti vlast, a drugi da će biti predsjednik! Zemljo otvori se!

Umiru nam ljudi, umire nam Slavonija koji može zdravo hraniti gotovo pola Europe!Umiru nam djeca, unuci koja ničemu nisu kriva!

Zar nemaju pravo na zdrav život i životnu radost?

Jesmo li mi roditelji uistinu postali kukavice?

 

(34 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: