person_outline
search
hrendeitpt
"Chemtrails je oružje za masovno uništenje života na zemlji" izjavila je saudijska princeza Besmah Bint Saud!
Saudi princess Besmah Bint saud: chemtrails is a weapon to destroy life on the earth!
Jela Wieser Jela Wieser

"Chemtrails je oružje za masovno uništenje života na zemlji" izjavila je saudijska princeza Besmah Bint Saud!

Saudijska princeza Basmah Bint Saud, kći kralja Sauda, govorila je protiv Chemtrailsa i geoinženjeringa na konferenciji još prije tri godine!

U svom govoru vezanom uz sveprisutniji geoinženjering program kao oružje za masovno uništenje, istakla je da su neprestalno bombardiranje kemikalijama i umjetna modifikacija klimatskih uvjeta na Zemlji siguran način polaganog uništenja čovječanstva.

Princeza upozorava na debele oblake koji se nadvijaju iznad naših glava. Užasno je uznemirena zbog nagrđivanja i uništavanja svijeta kojeg ćemo takvog ostaviti u amanet našoj djeci i njihovim potomcima. Princeza je progledala! Ona je svjesna! Ona zna! Ona misli svojom glavom! Princeza se pita: "Kako netko može šutjeti?"

Ovo nije prvi put da princeza progovara o problemima koji sve nas muče. Princeza je aktivistica koja se zalaže i za reforme u Saudijskoj Arabiji. Ona putuje diljem svijeta na konferencije koje se tiču društvenih problema. Svaka čast princezo Basmah Bint Saud! Svijet bi bio puno ljepši kada bi bilo više takvih ljudi kao Vi koji se zauzimaju za sankcioniranje svih onih koji čine zločine protiv čovjeka i uopće protiv života na Zemlji!

Princeza Basmah Bint Saud, kći kralja Sauda je rekla kako se saudijsko nebo potpuno promijenilo u protekle četiri godine. Rekla je kako geoinženjering ugrožava vode na cijeloj planeti ograničavajući proizvodnju hrane (jer znamo da bez vode nema života). Kada se poigravamo s Majkom Zemljom, što možemo drugo očekivati, osim presude u obliku katastrofe!

Geoinženjering je jedno od glavnih oružja Svjetske Elite, rekla je ona. Oni stoje iza ovog programa s ogromnim sredstvima, ali igraju opasnu igru s ravnotežom planete putem geoinženjeringa, transhumanizma, nanotehnologije i bezobzirnim igranjem s DNK.

Princeza je govorila u Istanbulu na Konferenciji o sigurnosti (Istanbul Security Conference), gdje je dala velik doprinos svojim izlaganjem o "Globaloj pravdi i etici u promjeni Svjetskog poretka“ (Global Justice and Ethics in the Changing World Order).

U videu u prilogu, saudijska princeza govori o tome kako se provodi program geoinženjeringa kao oružje za masovno uništenje metodom sporog trovanja koji prijeti cjelokupnom životu na Zemlji. Autor videa je Patrick Roddie, aktivist organizacije Activistpost.com koji je bio i jedan od predavača na spomenutoj konferenciji u Istanbulu.

Izvor: yournewswire.com & Patrick Roddie

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici:
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Geoengineering: a weapon of mass destruction - Saudi Princess (ترجمة اللغة العربية) Patrick Roddie

Last modified on Friday, 24 January 2020 22:34
(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: