person_outline
search
hrendeitpt
Pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici
headline: are we a normal citizens?
  • Posted
  • Read 32955 times

Pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici

Pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici sve znaju. Jedino ih zabrinjava statistika Eurostata koji kaže da su na prvom mjestu u Europi, desetom na svijetu, po broju umrlih od malignih bolesti. Ali kako svi lažu, vjerojatno i Eurostat laže. Zato se i ne zamaraju tom statistikom. Uostalom, bolje je biti prvi, nego drugi ili treći

Godinama pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici gledaju jedne te iste političke njuške, slušaju njihove priče i obećanja dok prezentiraju copy & paste programe. Tu i tamo gremijeve njuške izvrše i po koju izmjenu ili rotaciju, skinu Kurtu, da uzjaši Murta, tek toliko da pametnim Hrvatima i glupim hrvatskim poreznim obveznicima razbiju dosadu. 

No, te političke igrokaze ''domoljuba i antifašista'', ne plaćaju pametni Hrvati, već glupi hrvatski porezni obveznici.

I dok je pametnih Hrvata i glupih hrvatskih poreznih obveznika, europska i domaća YU elita ne mora brinuti za svoju egzistenciju. EU odavno puca po svim šavovima, probudila se Mađarska, Poljska, Danska, Austrija, Italija, Island, Rumunjska… svi se bude samo se ne bude pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici.

A Hrvatska, je uz obilatu hrvatsku pamet i još obilatiju glupost hrvatskih poreznih obveznika prepoznatljiva i po tome što joj se svako malo mijenjaju i premijeri. Neki traju duže, neki kraće, a neki u istoj godini dođu i odu. Tako im se ušuljao instalirani Rothschildov potrčko Tihomir Orešković i za kratko vrijeme napravio dar-mar, stavivši gotove sve strateške hrvatske tvrtke na bubanj.

... Podravku je načeo, Porez na nekretnine prelomio, dijelove Slavonije (pro)dao, vode (pro)dao sumnjivim koncesionarima, slotove Croatia Airlinesa za kikiriki (pro)dao, potpisao Agendu 2030, i tko zna što je još potpisao ili prodao. Naravno, građevina je za to obilato nagrađen od MMF-a koji ga je i instalirao pametnim Hrvatima i glupim hrvatskim poreznim obveznicima.

Ali pametne Hrvate to ne zabrinjava, jer to plaćaju glupi hrvatski porezni obveznici.

Preko nevladine organizacije CEO, u javnost je procurio dokument da Europska unija novcem poreznih obveznika, financira indoktrinaciju javnog mijenja, a propagandna mašinerija ima zadatak izvršiti opći napad na svim razinama, kroz medije i društvene mreže. Mnogima je jasno da je EU najobičnija umjetna tvorevina, točnije Rothschildova prćija ili produžena UN-ova ruka, krojača Novog svjetskog poretka koji žele vladati svijetom i stanovništvo svesti na 'održivih' 500 milijuna. I sam Bill Gates javno je izjavio da svaki dan, treba eliminirati 350.000 ljudi - zbog održivosti.

Ni to pametne Hrvate ne zabrinjava, neka o tome brinu glupi hrvatski porezni obveznici koji financiraju indoktrinaciju javnog mjenja.

Alternativni mediji, IPL i još poneki, ulažu velike napore kako bi došli do svojih poreznih obveznika i prenijeli im drugu stranu priče, potpuno različitu od one koju im svakodnevno serviraju režimski mediji HRT, NOVA TV, RTL, Jutarnji, Večernji, Slobodna Dalmacija, Index.hr, T portal … kojima je zajednički cilj blesirati hrvatski narod i frustriranog, gladnog i bez posla, ponovno gurnuti u još jedan bratoubilački rat. S krajnjim ciljem depopulacijom pametnih Hrvata i glupih hrvatskih poreznih obveznika.

I tako će još jednom pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici krenuti u boj u boj, za narod svoj, nakon što im mediji serviraju tradicionalno balkansko 'jelo': ustaše, četnike, balije, partizane, Tita, Tuđmana, Miloševića, Pavelića… gdje će iskalili sve svoje godinama nagomilane frustracije, nesvjesni da zapravo 'iskaljuju' svoju dugogodišnju glupost i neznanje.

Kolinda, Plenković, Vučić, Brnabić, Izetbegović, Čović, Dodik…..to dobro znaju i zato svoje pametne narode i glupe porezne obveznike stalno pozivaju na nekakve brzinske, četverotjedne vojne vježbe kako bi naučili i pucati iz oružja koje će im NATO uredno, pa i neispravno, prodati. A imaju i balkansku kraljicu Kolindu koja svakoga voli. I ustaše i partizane i branitelje, i Vučića i Nikolića i Horvantinčića i Frljića i Jokića i Tuđmana i Rockefellera...  Ali Tita najviše. Zato ga je i sklonila da sva ova sranja, koja se poslije njega događaju, ne mora gledati.

Da je sve ovo točno i da se nešto gadno sprema pametnim Hrvatima i glupim hrvatskim poreznim obveznicima, dao je naslutiti režimski Deutsche Welle koji je napisao, a mainstream mediji skriptirano prenijeli, da je Bruxelles konačno reagirao na rastuće aktualne tenzije među zemljama bivše SFRJ. A rastuče tenzije iniciraju YU političari koje je ta Europska unija, u zemljama bivše SFRJ, i postavila.

Jer pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici (to važi i za ostale pametne narode i glupe porezne obveznike: srpske, bosanske, crnogorske, slovenske...) i dalje slušaju svoje dvopartijske jednolopovske sisteme, odnosno svoje voždove koji ih nemilosrdno gaze i tamane.

Ali ni oni, kao ni pametni Hrvati se ne uzbuđuju puno, jer sva ova sr*nja što se događaju, ne plaćaju oni, već glupi porezni obveznici.

I za cijelo vrijeme, dok pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici šute i sve to financiraju, mediji i anketne kuće (Promocija plus i Ipsos Puls) Yu voždovima će pumpati popularnost jer znaju da lakoća kojom određena mišljenja postaju opća proizlazi iz nesposobnosti pametnih Hrvata i glupih hrvatskih poreznih obveznika da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju. 

Ali zato pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici ne šute kad se treba svađati, tući, klati... s braćom, sestrama, rođacima zbog zemlje, stana, kuće.... Ni sa prvim susjedima se više ne priča, smeta im i miris dima kada peku meso ili ribu. Ali im ne smeta kiseli miris chemtrailsa. Jer o chemtrailsu ništa ne znaju. Pa im i ne može ni smetati.

Pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici uistinu sve znaju. Jedino ih zabrinjava statistika Eurostata koji kaže da su na prvom mjestu u Europi, a deseti u svijetu, po broju umrlih od malignih bolesti. Ali kako svi lažu, vjerojatno i Eurostat laže. Zato se pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici ne zamaraju ni sa tom statistikom.

Jer,  uvijek je bolje biti prvi, nego drugi ili treći...

Autor: Ivica Luka Vrkić

'Poštovani dobar vam dan, sa vašeg portala nemoguće je otvoriti linkove koje ste naznačili jer su blokirani. Preko Googlea sam otvorio link www.itccs.org, nizozemski, talijanski, španjolski i mađarski. Bilo bi dobro da na vašem portalu prevedete video svjedočenje g. Maria van Blijenborghsa od 10.9.2014. (traje oko 5 minuta) u kojem svjedoči o ubojstvima djece u Belgiji i Nizozemskoj u obredne svrhe. Naime, mnogi vjernici ne govore strane jezike. Također bi bilo dobro da sa gore navedenog linka objavite podrobnije informacije o slučaju pape Franje kao i izjave svjetskih političara kao što je npr. Putin koji kaže kako papa Franjo nije božji čovjek. Vaš tekst sam preko mojeg Facebooka proslijedio prijateljima'.

Srdačan pozdrav, H. M. mag.iur. Varaždin

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

(47 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: