person_outline
search
hrendeitpt
Naravno i ova objava ''Pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici'' nekome je zasmetala pa su je uklonili sa naše fb stranice!
headline: are we a normal citizens?
  • Posted
  • Read 24034 times

Naravno i ova objava ''Pametni Hrvati i glupi hrvatski porezni obveznici'' nekome je zasmetala pa su je uklonili sa naše fb stranice!

Glupi hrvatski porezni obveznici su najpametniji i sve znaju. Jedino ih zabrinjava statistika Eurostata koji kaže da su na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. Ali kako svi lažu, vjerojatno i Eurostat laže. Zato i ne brinu. Uostalom bolje je biti prvi nego drugi ili treći.

Godinama glupi hrvatski porezni obveznici gledaju jedne te iste političke face, slušaju njihove priče i obećanja dok prezentiraju copy & paste programe. Tu i tamo izvrše i po koju izmjenu ili rotaciju, skinu Kurtu, uzjaše Murtu, tek toliko da im razbiju dosadu. Naravno, te političke igrokaze 'domoljuba i 'komunjara', ne plaćamo mi, pametni Hrvati, nego glupi hrvatski porezni obveznici.

I dok je glupih hrvatskih poreznih obveznika europska i domaća elita ne mora brinuti za svoju egzistenciju. EU odavno puca po svim šavovima, probudila se Mađarska, Poljska, Danska, Austrija, Island, Rumunjska… svi se bude samo se ne bude glupi hrvatski porezni obveznici.  

Hrvatska, je uz obilatu glupost poreznih obveznika prepoznatljiva i posebno zanimljiva jer joj se svako malo mijenjaju i premijeri. Neki traju duže, neki kraće, a neki u istoj godini dođu i odu. Tako im se ušuljao i Tihomir Orešković i za kratko vrijeme im napravio dar-mar, stavivši sve njihove strateške tvrtke na bubanj. Za to je obilato nagrađen od MMF-a koji ga je i instalirao glupim hrvatskim poreznim obveznicima .

... Podravku je načeo, Porez na nekretnine prelomio i uveo, dijelove Slavonije (pro)dao, slotove Croatia Airlinesa za kikiriki (pro)dao i tko zna što je još potpisao ili prodao. Ali to nas pametne Hrvate ne zabrinjava jer sve to plaćaju glupi hrvatski porezni obveznici.

Preko nevladine organizacije CEO, u javnost je procurio dokument da Europska unija novcem poreznih obveznika, financira indoktrinaciju javnog mijenja, a propagandna mašinerija ima zadatak izvršiti opći napad na svim razinama, kroz medije i društvene mreže. Mnogima je jasno da je EU najobičnija umjetna tvorevina i produžena ruka krojača Novog svjetskog poretka koji žele vladati svijetom i stanovništvo svesti na 'održivih' 500 milijuna. I sam Bill Gates javno je izjavio da svaki dan treba eliminirati 350.000 ljudi. Ali nas pametne Hrvate to ne zabrinjava, neka o tome brinu glupi hrvatski porezni obveznici. 

Alternativni mediji ulažu velike napore kako bi došli do svojih poreznih obveznika i prenijeli im drugu stranu priče, potpuno različitu od one koju im svakodnevno serviraju HRT, NOVA TV, RTL, Jutarnji, Večernji, Slobodna Dalmacija, Index… kojima je zajednički cilj  opljačkati i osiromašiti narod, a zatim ih putem medija, frustrirane, gladne i bez posla, ponovno gurnuti u novi rat, a Balkan im se pokazao idealnom pozornicom. Jer  rat donosi veliki novac.

I dok glupi hrvatski porezni obveznici budu ginuli za EU i domaće ideale političari će opljačkati i ovo malo što je preostalo. Glavni mediji će im servirati tradicionalno balkansko 'jelo': ustaše, četnike, balije, partizane, Tita, Tuđmana, Pavelića… na kojima mogu iskaljivati svoje frustracije nesvjesni da zapravo 'iskaljuju' svoju glupost i neznanje. Ali to je njihov problem. Naš nije, jer mi nismo glupi porezni obveznici.

Kolinda, Plenković, Vučić, Brnabić, Izetbegović, Čović, Dodik…..to dobro znaju i zato porezne obveznike stalno pozivaju na brzinske četverotjedne vojne vježbe kako bi naučili i pucati iz oružja, da se sutra mogu međusobno ubijati. NATO će im oružje uredno, pa i neispravno, (pro)dati. A imaju i NATO Kolindu koja je i najaktivnija jer ona sve voli. I ustaše i partizane i branitelje, i Vučića i Nikolića i Hanžekovića i Frljića i Jokića i Trilateralu i Tuđmana. Ali Tita najviše. Zato ga je i sklonila  da sva ova sranja, koja se poslije njega događaju, ne mora gledati. 

A da je točno da se nešto gadno sprema glupim hrvatskim poreznim obveznicima dao je naslutiti režimski Deutsche Welle koji je napisao, a mainstream mediji skriptirano prenijeli, da je Bruxelles konačno reagirao na rastuće aktualne tenzije među zemljama bivše SFRJ. A rastuče tenzije iniciraju su oni političari koje je ta Europska unija u tim zemljama i postavila. Ali to glupi hrvatski porezni obveznici ne mogu shvatiti niti povezati.

Jer oni, a to važi i za ostale glupe porezne obveznike, srpske, bosanske, crnogorske... i dalje slušaju svoje višepartijske jednolopovske sisteme, odnosno svoje voždove koji ih nemilosrdno ekonomski gaze i tamane. Ali oni su glupi porezni obveznici pa 

sve to uredno plaćaju i održavaju

I za cijelo vrijeme dok ih financiraju, mediji i anketne kuće će (Promocija plus i Ipssos Puls) njihovim voždovima pumpati popularnost jer znaju da lakoća kojom određena mišljenja postaju opća proizlazi iz nesposobnosti glupih poreznih obveznika da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju. Zato godinama i prihvaćaju opće mišljenje kao jedino ispravno mišljenje. Ali to je njihov problem jer oni su glupi porezni obveznici. 

A da su hrvatski poreznici najgluplji, govori i podatak da godinama konzumiraju i GMO hranu zbog koje su na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignuh bolesti. Ali to je njihov problem jer da su pametni znali bi da je Zoran Milanović  2011-te ukinuo uredbu o obeznom označavanju GMO-a na proizvodima, kako bi ih Todorić, uvozeći iz Argentine neobilježeno GMO smeće, mogao trovati.

A glupi hvatski porezni obveznici i dalje šute. Jer misle da su pametni, Ali zato ne šute kad se treba svađati, tući s braćom, sestrama, rođacima zbog zemlje, stana, kuće... a prijatelje i nemaju. Ni sa susjedima ne pričaju jer im zavide kada peku meso ili ribu na roštilju. Smeta im miris dima s gradela, ali im ne smeta chemtrails. Jer o njemu ništa ne znaju. Pa im i ne može smetati.

Jedino ih zabrinjava statistika Eurostata koji kaže da su na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. Ali kako svi lažu, vjerojatno i Eurostat laže. Zato i ne brinu. Uostalom bolje je biti prvi nego drugi ili treći. 

I zašto bi uopće brinuli o svemu tome.

Kad su glupi hrvatski poreznici gazde, koji sve to plaćaju.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice' 

(38 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: