person_outline
search
hrendeitpt
Deklasificirane e-poruke otkrivaju da je NATO ubio Gadafija kako bi opljačkali ogromne količine zlata koje je služilo kao pokriće za stvaranje afričke valute!
Svjetski monstrum Obama nagrađen je za ovaj čin - lividacijom Gadafija - Nobelovom nagradom!

Deklasificirane e-poruke otkrivaju da je NATO ubio Gadafija kako bi opljačkali ogromne količine zlata koje je služilo kao pokriće za stvaranje afričke valute!

Gadafijeve posljednje riječi su bile: 'Što sam ti učinio?' Deklasificirane e-poruke otkrivaju da je Ghadaffi brutalno ubijen jer je Francuska željela zadržati financijsku kontrolu nad afričkim narodima

 

 

Jedna od preko 3.000 e-mailova Hillary Clinton, koju je State Department objavio 2016. godine na proslavu nove godine, sadrži dokaze da su zapadne nacije koristile NATO kao alat za svrgavanje libijskog lidera Muammara al-Gadafija. Svrgavanje NATO-a nije imalo nikakve veze sa zaštitom naroda, kako su židomediji pisali, već je trebalo spriječiti Gadafijev pokušaj stvaranja afričke valute sa pokričem zlata kako bi se natjecao sa monopolom zapadnog središnjeg bankarstva.

 

E-poruka iz travnja 2011. godine koju je neslužbeni savjetnik i dugogodišnji povjerenik Clinton Sidney Blumenthal poslao državnoj tajnici Hillary s naslovom "Francuski klijent i zlato Qadafija" otkriva predatorske zapadne namjere.

E-poruke upućuju na to da je vojna inicijativa NATO-a pod vodstvom Francuske u Libiji bila vođena željom za pristup većem udjelu u proizvodnji libijske nafte i podrivanju dugoročnog plana Gadafija za uklanjanje Francuske kao dominantne sile u frankofonskoj Africi regija.

Časopis za vanjsku politiku izvještava :

U e-poruci francuski predsjednik Nicholas Sarkozy predvodi napad na Libiju s pet posebnih ciljeva: pribaviti libijsku naftu, osigurati francuski utjecaj u regiji, povećati ugled Sarkozyja u zemlji, potvrditi francusku vojnu moć i spriječiti Gadafijev utjecaj u onome što jest smatra "frankofonskom Afrikom."

Najupečatljiviji je dugotrajni dio koji opisuje veliku prijetnju da su Gadafijeve zalihe zlata i srebra, procijenjene na "143 tone zlata, i sličnu količinu srebra", predstavljale udar za francuski franak (CFA) kao glavnom afričkom valutom.

U e-poruci je jasno navedeno da izvori obavještajnih podataka ukazuju da je poticaj francuskog napada na Libiju bio proračunski potez za konsolidaciju veće moći, koristeći NATO kao alat za imperijalističko osvajanje, a ne kao humanitarnu intervenciju.

Prema e-pošti:

Ovo zlato je trebalo upotrijebiti za uspostavljanje panafričke valute temeljene na libijskom zlatnom Dinaru. Ovaj je plan osmišljen kako bi frankofonskim afričkim zemljama omogućio alternativu francuskom franku (CFA), odnosno visok stupanj neovisnosti s novom panafričkom valutom, što bi umanjilo francuski utjecaj i moć u regiji.

(Komentar izvora: Prema dobro poznatim pojedincima ta se količina zlata i srebra procjenjuje na više od 7 milijardi dolara. Francuski obavještajni službenici otkrili su ovaj plan nedugo nakon što je započela trenutna pobuna, a to je bio jedan od faktora koji su utjecali na odluku predsjednika Nicolasa Sarkozyja za napad na Libiju.)

Potpuno je jasno da su, nakon što su likvidirali Gadafija, fašisti 21 stoljeća podijelili ukradeno zlato, paralelno pljačkajući naftu.

Za to i služi NATO batina - privatna vojska židobankara!

Izvor:https://www.kiafriga.com

Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Tuesday, 08 October 2019 18:42
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: