person_outline
search
hrendeitpt
HDZ, SDP i HNS su tri glavne ćelije židocionističke bankarske mafije koja nas pljačka, lihvari i truje, a mnogi to ni nakon 28 godina nisu shvatili!
Oni se zapravo sprdaju s nama!
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 15179 times

HDZ, SDP i HNS su tri glavne ćelije židocionističke bankarske mafije koja nas pljačka, lihvari i truje, a mnogi to ni nakon 28 godina nisu shvatili!

Hrvatska nije država jer ne obavlja osnove funkcije države, a te funkcije su nestale pretvorbama i privatizacijama, definancijacijama i deindustrijalizacijama ili bankarskim rječnikom, likvidacijama i privatizacijama.

Za vrijeme bivše države u njenom vlasništvu je bilo samo 2% ukupne imovine, a sve ostalo je bilo društveno vlasništvo, odnosno vlasništvo naroda. Nakon proglašenja samostalnosti izvršena je pretvorba i privatizacija, a napravio, uz blagoslov vrha HDZ-a, visokopozicionirani KOS-ovac Jakša Barbić, tada predsjednik predsjedništva pravnika u privredi Jugoslavije, a danas potpredsjednik HAZU-a (u sporu INA-MOL svjedočio protiv INA-e). Barbić je komunističku partiju Hrvatske pretvorio u ćelije ili stranke (HDZ, SDP, HNS) i po američkim uputama napisao zakone o dioničarstvu.

Zašto se često rabi termin da nemamo državu?

- Prva funkcija države je upravljanje resursima. Naši resursi su, ili privatizirani - (pro)dati odabranima koji s njima trguju, rade s minimalnim brojem radnika ili su u fazi likvidacije u kojoj su radnici ostali bez posla.

- Druga funkcija države je organizacija rada stanovništva u tim resursima. U njima su građani prije privatizacije radili, a sada nemaju što raditi jer resursa praktički nema.

- Treća funkcija države je stvaranja novih vrijednosti iz tih resursa. Nema novih vrijednosti jer su nestali ti veliki resursi u kojima su radnici bili uposleni.

- Četvrta funkcija države, temeljem stvorenih novih vrijednosti, je kreirati ekvivalent dobivenog novca, avansirati ga i dobiti pokriće u tim vrijednostima. Nemaš HNB koji bi te pratio jer je izvlašten iz RH kako ga nitko ne bi mogao kontrolirati. 

Potpuno je jasno da većina građana nema što raditi u Hrvatskoj jer je sve u vlasništvu pojedinaca koji s tim vlasništvom trguju ili rade na način da zaposle mali broj ljudi koje maksimalno iskorištavaju, a minimalno plaćaju, a pritom se enormno bogate. Drugim riječima, 98 posto resursa koje je prije privatizacije pripadalo jednako svakom pojedincu (per capita) postalo je vlasništvo nekolicine stotine kriminalaca. 

Jer, ako vam netko privatizacijom uzima prava uzima vam i dobit jer prava su dobit koja mogu biti direktna, kroz rad i indirektna kroz besplatno školovanje, besplatno socijalno, zdravstveno itd. Konkretno, ono vlasništvo što je pripadalo narodu prije privatizacije (sirotinja i manje obrazovani, kaže Milanović, su bili na ratištu) privatizirano je i postaje Todorićevo, Rajićevo, Gregorićevo, Prkino, Hanžekovićevo, Čermakovo, Granićevo, Linićevo, Vlahovićevo, Kutlino, Pavićevo, Tedeschijevo, Canjugino, Pašalićevo, Gucićevo, Zubakovo, Ćurkovićevo, Fiolićevo, Miloševićevo, Ježićevo, Marićevo…..naravno tu su i Mesić, Linić, Josipović, Sanader, Bandić, Vidošević i ostali-zastupnici, suci u pravosuđu....

Vlada mora vratiti narodu oteto vlasništvo ili zakonom definirati da se dobit iz poslovanja tih resursa vraća svakom pojedincu kao temeljno vlasništvo i isplaćuje mjesečno na račun.

Umjesto vraćanja otetog sve vlade se konstantno zadužuje i nemaju nijednu pozitivnu bilancu u 28 godina samostalnosti, a nastavljaju i dalje sa zaduživanjima. Pitanje je, rade li to namjerno ili ne znaju, ali zato odlično znaju uhljebljivati svoje „biračke“ kadrove.

Zemlju iz krize mogu izvući ekonomisti koji se bave politikom i geopolitikom, ne ''ekonomisti' 10%, poput NovotnyaJurčića, Vedriša, Mateše i sličnih bankarskih plaćenika. Pošto znamo da banka Goldman Sachs upravlja ECB–om (središnjom bankom koja tiska virtualni novac i jeftino otkupljuje državne obveznice) i svim bankama EU država onda i Hrvatska nažalost ima isti status. Zato ćelije moraju ispunjavaju sve zadatke koje im dostave Goldman Sachs i drugi mega bankari.To je zapravo njihova jedina uloga dok su na vlasti. A kada ''zapne'' onda moraju koalirati ''domoljubi'' i komunjare. To smo najbolje vidjeli u primjeru današnje koalicije HDZ-a i HNS-a.

Oni će to raditi će sve dok im budemo dozvoljavali. Oni po nalogu židobankara moraju rasprodati i ostale resurse koji su još uvijek u našem vlasništvu. Prodajom i ostalih naših resursa namiriti će sebe i svoje, a nas će do kraja osiromašiti i na kraju će nam i zbog malih dugova oduzeti nekretnine u kojima živimo, kako bi u konačnici postali beskućnici i potpuno obespravljeni. A to sve piše u Agendi 21 koju su potpisale vlade HDZ-a i SDP-a. Uljanik je slijedeći kojeg će likvidirati, što se može iščitati u točkama agende 5, 10, 11 i 19:

5. Uništenje industrije. Stvorit će se nova računalno pokretna industrija s robotiziranim radnicima s tim da se teška proizvodnja seli u siromašne zemlje što treba rezultirati povećanjem ovisnosti i smanjenjem broja stanovnika na zemlji.

10. Nezaposlenost – uništavanje radničkog sloja čime se razara obitelj i zajedništvo, s ciljem pobune mladih koja će omogućiti lakši nadzor i kontrolu stanovništva.

11. Onemogućavanje stanovništva u donošenju vlastitih odluka – stvaranje sustavnih kriza zbunjuje i demotivira ljude do točke masovne apatije i ignorancije vlastitih problema.

19. Poništavanje suverenosti država odnosno omalovažavanje Ustava, tradicije i zakona putem vladajućih struktura koje će razbiti suverenitete država iznutra

1e6a90ec1f25564654b093c54a8ddd7e XL

Oni se doslovno sprdaju s nama

HDZ, SDP i HNS su tri glavne ćelije židocionističke bankarske mafije koja nas pljačka, lihvari i truje, a mi ovce to, ni nakon 28 godina, nismo shvatili jer bi odavno raegirali i zaustavili luđake!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

 

(24 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: