person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 722
Hillary Clinton je HIV pozitivna, a Bill ima neobjašnjive lezije na čelu
Headline: hillary clinton is hiv positive and bill has unexplained lesions on forehead!

Hillary Clinton je HIV pozitivna, a Bill ima neobjašnjive lezije na čelu

"Nisam Billa prepoznao kada je nedavno dao intervju za NBC News, rekao je bivši savjetnik Bill Clintona Dick Morris. Bio je neraspoložen, ravnodušan, vrlo sporo je govorio, pa čak je sporije i razmišljao."

Hillary Clinton je HIV pozitivna, navodi Washington DC nakon poziva djevojke koja kaže da joj je dijagnosticiran virus nakon avanture s bivšim predsjednikom Billom Clintonom u travnju prošle godine.

"Bill Clinton me posjetio jedne noći kada je bio u gradu i gotovinski me isplatio", rekla je Mandy Cloud (pseudonim HIV pozitivne djevojke koja sljedeći mjesec objavljuje svoju knjigu).
Cloud kaže da je radila kao high-end call-girl kao14 godišnja djevojka,a Bill Clinton joj je bio jedini klijent.

Cloud također kaže da je Clinton prakticirao nezaštićeni seks, upoznali su se preko posrednika u luksuznom Hay-Adams hotelu preko puta Bijele kuće, a na Clintonov zahtjev imali su seks nekoliko puta tijekom tjedna.

Fizički izgled bivšeg predsjednika vidno se promijenio. Na čelu su mu bile neobjašnjive lezije što su primijetili milijuni Amerikanaca kada je nastupao na priredbama kampanje svoje žene. Mnogi promatrači, uključujući bivše djelatnike, rekli su da on i njegova supruga Hillary izgledaju kao smrt.

Mandy Cloud je sigurna da mu izgled ima veze s činjenicom da je ona postala HIV pozitivna nakon tjedan dana što je provela s njim.

"Nisam ga prepoznao kada je nedavno dao intervju za NBC News, rekao je bivši savjetnik Bill Clintona Dick Morris. Bio je neraspoložen, ravnodušan, vrlo sporo je govorio, pa čak je sporije i razmišljao."

Liječnik je potvrdio da je i Hillary HIV pozitivna jer su to pokazali dobro poznati simptomi: napadaji, upala pluća, propadanje mišića, niska energija, te znakovi demencije - sve točke do naprednih kasnih stadija AIDS-a.

"Ako ona nije uzimala odgovarajućih lijekova, njezin broj T-stanica je vjerojatno gotovo nepostojeći. Potencijalno ozbiljniji uzrok je u formi konvulzije jer može ukazivati na akutni problem u mozgu, kao što su infekcije ili apsces, možda zbog toksoplazmoza“, izjavio je liječnik.

Kako je zdravstveno stanje Clintonovih sve gore pitanje je koliko će još dugo moći to kriti kao i počinjene zločine nad milijunima nevinih, uništenih obitelji, silovanih žena i žrtvovane djece za njihovog poganog boga Lucifera.

Izvor: Baxter Dmitrija

Last modified on Monday, 06 May 2019 22:21
(14 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: