person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 724
  • Posted
  • Read 2080 times

Julian Assange: Clintoni podmitili FBI i CIA-u!

Zbog konsternacije pobjede Republikanskog kandidata i dalje traju napadi na Trumpa pa čak i cijeli Hollywood koji je stao na stranu Hillary Clinton. Julian Assange nam je kategorički otklonio sumnju da su Ruski hakeri sudjelovali upadima u izborni sustav i pomogli pobjedi Donalda Trumpa. 

Kontaktirali smo Juliena Assange koji se nalazi u sigurnosti Ekvadorske ambasade u Londonu, putem naših prijateljskih novinarskih veza i zamolili smo da komentira aferu koju su Barak Obama i Hillary Clinton te FBI, vode za hakiranje predsjedničkih izbora u SAD-u pripisali predsjedniku Vladimiru Putinu.

Assange kaže da FBI i tajna služba Bijele kuće prikrivaju seriju od 250.000 dokumenata državnog sekretara SAD-a Hillary Clinton čime dokazuju da je State Department podmitio tajne službe da pokriju pogrešno postupanje sa tajnim dokumentima. Predsjednik Donald Trump je izjavio da mu nije u interesu da Hillary završi u zatvoru, ali da za to mora odgovarati.

'To je praktički vrlo teško izvesti bez pomoći iznutra', izjavio je Assange. 'Mi smo kod takvih povjerljivih informacija i dokumenata uvijek imali insajdere. Zbog konsternacije pobjede Republikanskog kandidata i dalje traju napadi na Trumpa pa čak i cijeli Hollywood koji je stao na stranu Hillary Clinton'.

Julian Assange nam je kategorički otklonio sumnju da su Ruski hakeri sudjelovali upadima u izborni sustav i pomogli pobjedi Donalda Trumpa

'Drugo pobjeda Republikanaca gdje su osim predsjedničkog mandata osvojili Senat i kongres ukazuje na to da su i obavještajne službe i FBI bile protiv izbora Trumpa, što je nedopustivo za tajne službe koje moraju biti u službi države i zaštiti Ustavnog poretka. Umjesto toga oni su u javnost puštali nesmotrene konfuzne izjave.

Nadam se da će novi predsjednik Trump očistiti obavještajne službe koje su se osilile i izmakli kontroli o čemu smo mi iznijeli mnogo podataka u javnost, ali mnogi mediji, pod neprekidnim pritiskom politike i dalje vode negativnu kampanja protiv Trumpa i nakon potvrde elektora'.

Julian pozdravlja pobjedu Republikanaca i nada se da će predsjednici Trump i Putin naći zajednički jezik bez obzira na podmetanja Hillary Clinton i Baraka Obame te tajnih službi. Njima mora biti jasno da će svi odmah čim Trump sjedne u Bijelu kuću letjeti van.

'Mi smo plasirali stotine tisuća dokumenata, kaže Assange, koje oni bagateliziraju kako bi prikrili svoje zločine i protuzakonito djelovanje, koje u SAD-u nije dozvoljeno. Osim optužbi FBI uopće ne komentira 299 stranica dokumenata o progonu Hillary Clinton iako su imali dokaze još 2015. godine.

Tako je State Department naredio FBI da prikriju činjenice i da promijene povjerljive dokumente kao klasificirane (u „quid pro quo“ redakcija izvršena ) koji su otišli kao nezaštićeni u e-pošti sa njenog privatnog servera koje je osobno podtajnik State Departmenta, Patrick Kennedi zatražio od FBI, kao obilježavanje e-nerazvrstanih država, kako bi se sakrilo djelovanje agenata u zemljama u kojima im je to zabranjeno.

Takvo zataškavanje od strane velikog broja medija i FBI-a ukazuje na podmićivanje od strane State Departmenta i njihov nastavak šutnje i suradnje' završio je Assange.

Komentar direktora CIA-e

Direktor CIA-e Philip Giraldi bivši izvršni direktor odjela „Council the National Interest“ analizirajući izvještaj tajne službe koji kola Bijelom kućom tvrdi da je to potpuno neozbiljno što se takav tajni izvještaj pojavio. To bi trebao biti ozbiljan izvještaj pun dokaza i činjenica. Međutim osim sumnjivih tvrdnji nisu ponudili nijedan dokaz.

Smatra da je SAD jedan od najjače tehnološki zaštićenih kompjutorskih sustava u koji ne mogu samo tako upadati niti savršeni ruski hakeri. Ako se to dogodilo znači da su naše tajne službe predsjednika Obame slabo radile svoj posao.

Takve otvorene napade smatra kao pokušaj predsjednika na odlasku Baraka Obame da poremeti odnose i nanese štetu najavljenim od strane predsjednika Trumpa dobrim odnosima s Putinom i Rusijom. Tajni izvještaj ne iznosi nikakve dokaze osim pretpostavki i nagađanja, kao što su objavile Ruske televizije i što su pisali ruski analitičari ili da je Putin dao nalog da se utječe na izbore u SAD-u. Takav izvještaj tajnih službi je potpuno neozbiljan.

Tvrdnje da je Putin prognozirao pobjedu i navijao za Trumpa, pa pola Amerike je navijalo za njega, a pola za Hillary. Osim toga zar je moguće da su Ruski hakeri godinu dana nesmetano radili na američkim izborima i što je onda radila američka tajna služba, znači da nisu dorasli tom poslu, da čuvaju predsjednika i američki sustav.

Pa zar su Ruski hakeri zaslužni što su u Senat većinom izabrani Republikanci. Demokratima se također dogodio fijasko i u Kongresu gdje su pobijedili Republikanci? Naravno, za sve je kriv Putin.

Navođenje podataka da je tajna služba snimila nekoliko razgovora visokih ruskih dužnosnika kako izražavaju radost za rezultate izbora što je Trump pobijedio nisu nikakvi dokazi jer je cijela Rusija navijala za Trumpa.

CIA navodi podatke koje je plasirao WikiLeaks i Guccifer-a 2.0, te DCLeaks, koji su objavljivali kompromitirajuće materijale protiv Hillary Clinton, ali i nadalje nema podataka tko je i kako izvršio hakerske napade. Tako da sumnja da vlada ima takve podatke jer bi ih inače kao i uvijek objavili.

'Da sam ja pripremao takvu operaciju, kaže direktor CIA-e, radi provedbe dezinformacije ja bi upotrijebio nekoliko posredničkih hakerskih povjerljivih kompanija koji bi sakrili tragove i proveli cijelu operaciju barem prividno prihvatljivom za publiku, pa bi ja bio čist i odbio priznati svoju umiješanost u takvu operaciju te tražio istragu.

Nakon objavljivanja podataka da su RT International i Sputnik, državne ruske kompanije stalno pisali i tvrdili da se američki mediji servisiraju od strane korumpiranog političkog establishmenta, ja bi tražio da se otkrije podvala, te da se otkriju počinitelji. I predsjednik Trump je rekao da jedini razlog takvom ponašanju vidi u porazu Demokrata i Hillary Clinton'.

Očito je da se Barak Obama i Hillary Clinton svim silama trude pokvariti buduće dobre odnose sa Putinom i Rusijom, a to dokazuju svakog dana, protjerivanjem ruskih diplomata, izvještajima o neregularnosti izbora, napadima mnogih glumaca kao i na dodjeli Zlatnog Globusa, Merryl Sreep.

'Ovi dokumenti nisu vjerodostojni i to nije prvi puta da se takve dezinformacije i informacije plasiraju u javnost kao što je pronalazak oružja za masovno uništenje u Iraku zbog čega je napadnut Irak i pogubljen Sadam Husein,' rekao je direktor CIA-e.

Hoće li Hillary, Bill, Bush, Obama.... odgovarati za zločine milijuna ubijenih i uništenih obitelji? Svi se pitaju i nadaju da će istina pobijediti, a oni završiti tamo gdje im je i mjesto.

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: