person_outline
search
hrendeitpt
Pročitajte i podijelite! EU je masonsko-iluminatska tvorevina, a hrvatskom kroz tri stranke (HDZ, SDP, HNS) upravljaju korporativni fašisti!
headline: EU is lucifer's masonic-illuminat region and fascists the croatia!
  • Posted
  • Read 8948 times

Pročitajte i podijelite! EU je masonsko-iluminatska tvorevina, a hrvatskom kroz tri stranke (HDZ, SDP, HNS) upravljaju korporativni fašisti!

Hrvatska je jedina europska država čiji se narod još nije probudio. Korporativni Fašisti koji godinama upravljaju Hrvatskom kroz tri stranke HDZ, SDP, HNS i dalje uspijevaju pomoću svojih medija vladati i pljačkati hrvatski narod dijeleći ga na ustaše i partizane kojih zapravo više i nema.

EU je u agoniji nakon referenduma Velike Britanije (Brexita) i muslimanske invazije nakon poziva kancelarke Angel Merkel. No, ta smrtonosna bolest počela je davno sa simptomima laži i prezira prema građanima EU-a i njihovoj kulturi u korist Luciferovih masona / Iluminata NWO. To se više ne može više izliječiti jer su simptomi metastazirali u neizlječivu bolest.

2007.-e godine talijanski predsjednik mason Giorgio Napolitano na konferenciji za novinare u Sieni je rekao: " Oni koji su protiv EU-a su teroristi".

Njemački predsjednik mason Horst Koehler, koji je također bio prisutan, kimnuo je u znak odobravanja opisavši politiku euro skeptika "populističkom, demagoškom kampanjom".

Bivši predsjednik francuske Sarkozi ( iluminat i isusovac ) izjavio je da su referendumi opasni jer mogu odbaciti Ustav EU.

Predsjednik Europske komisije Jose Barroso ( bijedni isusovac masonske duše čiji su gospodari Rothschildi i Goldman Sachs), rekao je: "EU je carstvo".

„Pozivam čelnike EU-a da prestanu s avanturama poput britanskog i talijanskog referenduma s domaćim pitanjima koja predstavljaju prijetnju u EU ", rekao je slovački premijer i visoki predstavnik EU mason Robert Fico.

Barroso, kao i mnogi prijašnji predsjednici EU-komisije, Herman van Rompuy ( " Mi smo svi isusovci" ), Jacques Delors i trenutno predsjednik Europske komisije, Jean-Claude Juncker (iluminat), članovi su cionističke zločinačke organizacije koja je isplanirala uništiti svaki nacionalni europski identitet, stvoriti jednu svjetsku državu i jednu svjetsku vladu kojom će upravljati oni i njihov pogani bog Lucifer ili sotona!

Predloženi referendum u Velikoj Britaniji o izlasku iz Europske unije 'probudio' je mnoge članice Europe zbog čega globalisti strahuju da bi referendumi protiv EU-a mogli izazvati lančanu reakciju koja bi poput požara potpuno uništila EU.

U Italiji su nakon referenduma padale cionističke vlade: Prodijeva, Berlusconijeva, Montjeva, Renzieva… samo bi uvijek cionisti uspjeli 'uvaliti' ponovno svog člana na vlast. Valjda će ovaj put Talijani izabrati nekog svog domoljubnog političara!

U Francuskoj je vođa Nacionalne fronta Marine Le Pen obećala, ako pobijedi, da će održati referendum o francuskom članstvu u Europskoj uniji i kontroverznoj "Euro" valuti.

Geert Wilders čelnik nizozemske 'Slobodarske stranke', koji bi mogao biti sljedeći premijer Nizozemske, nedavno je izjavio da je Nizozemskoj "Nexit neophodan".

U Mađarskoj su birači odbacili program EU-a da se narodi Europe prisile prihvaćati izbjeglice koje upravo židovski cionisti uz pomoć NATO-a i podružnice EU-a, proizvode.

Narodi u Europi se bude, hrvatski narod i dalje spava, a EU cionisti i dalje truju europljane GMO hranom.

Iako je GMO prisutan u Hrvatskoj u stočnoj hrani, kroz GMO soju, a sukladno time i u našim organizmima jer jedemo kontaminirano GMO meso, od sada će GMO proizvodi biti prisutni i u supermaketima i prodavat će nam se pod kojekakvim šiframa, kako ne bi znali kakav otrov jedemo.

Svi koji su govorili da će Hrvatska ulaskom u EU postati poligon za plasiranje otrovne GMO hrane, prozivani su teoretičarima zavjera, ali ti ”teoretičari” su nažalost bili u pravu.

Europska komisija( svi njeni članovi su masoni i luminati) nedavno je odobrila tri genetski modificirana organizma za upotrebu u ljudskoj hrani i hrani za životinje (soju MON 87708 x MON 89788, soju MON 87705 x MON 89788 i soju FG 72).

Svi navedeni GMO-i ' PROŠLI SU' sveobuhvatan postupak odobrenja te dobili pozitivnu znanstvenu ocjenu Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA). Ishod glasanja država članica u stalnom i žalbenom odboru glede odobrenih GMO-ova bio je da „NEMA MIŠLJENJA“, pa je Komisija donijela te odluke koje su bile na čekanju.

Referendumi su velika prijetnja i jedini spas od Luciferove masonske EU.

Mnogi građani EU država sve više shvaćaju u što su ih korumpirani političari 'uvalili'. Tako su i Hrvatsku na prijevaru 'uvalili' Jadranka Kosor i Ivo Josipović kada su, bez prethodnog narodnog referenduama što su bili dužni po Ustavu, potpisali veleizdajnički Lisabonski ugovor (slično Rapalskom ugovoru).

Nažalost, hrvatski narod to još nije shvatio. Fašisti koji godinama upravljaju Hrvatskom kroz tri stranke HDZ, SDP, HNS i dalje uspijevaju pomoću svojih medija vladati i pljačkati hrvatski narod dijeleći ga na ustaše i partizane kojih zapravo više i nema.

U Hrvatskoj postoje samo KORPORATIVNI FAŠISTI (cionističke sluge) koji vode ove tri stranke i pospan HRVATSKI NAROD koji ni nakon 27 godina nije shvatio tko ga vodi i gdje ga vodi.

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(21 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: