person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 723

NATO DOVUKAO TENKOVE, KAMIONE I DRUGU OPREMU U NJEMAČKU LUKU BREMERHAVEN!

NATO i cionisti se i dalje igraju rata. Očito ni 2017.-ta neće biti mirna. Žalosno je kako saveznici (nažalost, veleizdajnik Mesić nas je uvukao u NATO) još nisu shvatili da je NATO zapravo privatna svjetska teroristička organizacija u službi cionista koji je i financiraju!

Stotine američkih tenkova, kamiona i druge vojne opreme stiglo je u njemačku luku Bremerhaven kao dio NATO-a koji će se rasporediti blizu granica Rusije zbog 'ruske agresije', izvijestio je Deutsche Welle.

Istovar brodova započeo je u petak (jučer), nakon čega je teška oprema krenula u Poljsku željeznicom i cestom.
NATO planira isporučiti ukupno 87 Abrams M1A1 tenkova, 20 Paladin topničkih vozila i 136 Bradley borbenih vozila. Četiri tisuće američkih vojnika će raspoređeno biti diljem Poljske, Bugarske i Rumunjske.

10. Zrakoplovnih brigada, sa 50 Black Hawk helikoptera, 10 CH-47 Chinook helikoptera i 1.800 osoba, kao i zasebna zrakoplovna bojna sa 400 vojnika i 24 helikoptera Apache također su na rasporedu za razmještaj u istočnoj Europi.

"Najbolji način za održavanje mira kroz pripremu", američki general major Timothy McGuire je objasnio, dodajući kako je raspoređivanje"samo pokazuje snagu i koheziju saveza i američkog opredjeljenje za održavanje mira na kontinentu".

NATO i cionisti i dalje se igraju rata. Žalosno je kako NATO saveznici (nažalost veleizdajnik Mesić je i nas uvukao u NATO) još nisu shvatili da je NATO zapravo privatna svjetska teroristička organizacija u službi cionista koji je i financiraju i s njom upravljaju!

Je li zbog ovoga naša NATO predsjednica Kolinda bila u Americi?

Last modified on Tuesday, 03 October 2017 08:35
(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: