Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 714
  • Posted
  • Read 2300 times

KOMITET 300 MIJENJA POLITIKU. HENRY KISSINGER PREUZIMA ULOGU GLAVNOG STRATEGA!

Nakon objavljenih vijesti o ubojstvu starog Rockefellera i Rothschilda nitko nije službeno potvrdio, ali je vijest izazvala veliko zanimanje. U Britaniji je otkazan tradicionalno najavljen televizijski intervju Kraljice Elizabete, za koju su rekli da je bolesna, a nije se pojavila niti na novogodišnjim dvorskim događanjima.

Mnogi istaknuti članovi Komiteta su naglo nestali sa scene, drugi su navodno u kućnom su pritvoru.
Prošli tjedan ubijen je i jedan od najvažnijih i najstarijih članova tajne organizacije biskup Javier Echevaria, čelnik Opus Dei klerikalne organizacije. On je pokušao lobirati senatore da se ukine izbor Donala Trumpa za predsjednika SAD-a, Vatikan tvrdi da je umro prirodnom smrću.

Analitičari J.P.Morgan Banke najavljuju rat za spas financijskog kolapsa koji potresa svijet, uspoređujući ga sa najvećom financijskom krizom 1929.godine.
U takvim nejasnim i konfuznim okolnostima javlja se najstariji svjetski strateg Henri Kissinger koji je dao neobičan važan intervju o budućnosti svjetske politike.

Henri je pun pohvalnih riječi o Rusiji, a znamo da je on jedan od glavnih stratega Novog Svjetskog Poretka i politike rata i mira današnjeg svijeta čije je scenarije osobno godinama pisao te uvodio i provodio svjetski neoliberalizam i globalizam.
Autor je svjetske politike atlantizma, SAD-a, NATO-a i EU, cjelokupne politike u zadnjih 60 godina, zajedno sa Samuelom Hantingtonom, Zbignewom Brzezinskim i tajanstvenim anonimnim Marshalom koji zajedno sačinjavaju elitni tim scenarista svjetskih vladara.

To samo označava da je za Novi Svjetski Poredak politika svjetske financijske krize koju su izazvali 15. kolovoza 2008. g. gotova.
Tada sam napisao da će ta umjetno izazvana kriza koja je u potpunosti identična onoj iz 1929. godine, trajati deset godina.

Podsjetimo se da je Henry Kissinger svojom „letećom diplomacijom“ pripremao scenarij rata Bilderberškog kluba kao jedan od šefova i kontrolirao odnose između Egipta, Sirije i Izraela, uz veliku aktivnost britanske obavještajne službe i CIA-e. Kissinger kao ministar vanjskih poslova SAD-a i savjetnik predsjednika za nacionalnu sigurnost praktički je vodio politiku SAD-a i razradio cijeli scenarij jer je Richard Nixon bio zauzet impičmentom zbog afere Watergate.

Na židovski vjerski praznik Dan pomirbe (Yom Kippur) izazvao je arapsko izraelski rat 6.listopada 1973. Bio je to najveći vojni sukob na Bliskom Istoku od stvaranja Izraela 1948. i rata 1967. godine.

Na sastanku tajnog Bilderberškog kluba, u svibnju 1973. g. u Saltsjobadenu u Švedskoj dogovoren je scenarij po kojem će cijena nafte zemalja OPEC-a biti podignuta za 400% čime je izazvana prva svjetska naftna kriza „naftni šok“. Ministar vanjskih poslova SAD-a Henry Kissinger nazvao je to „recikliranjem tijekova petrodolara“.

Poznata je Kissingerova izjava “Tko kontrolira naftu, taj kontrolira države”.
Naravno za takav scenarij događanja rata skoka cijene nafte Kissinger je bio nagrađen Nobelovomu nagradom za mir.
Zato je važna ova izjava Kissingera o Rusiji, a ustvari radi se o budućim svjetskim financijskim kretanjima, jer on najavljuje novu svjetsku politiku za slijedeće desetljeće.

Magazin „The Atlantic“ i TV CBS News prenose Kissingerov intervju kao poznatim svjetskim političarom koji je bio savjetnik za sigurnost SAD-a, i državni sekretar i predsjednik Vijeća za inozemne poslove (SAD-ova Vlada i sjeni ).
Političar, koji je obilježio vladavinu deset američkih predsjednika: John F. Kennedy, Lyndon B. Johnson, Richard Nixon, Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan, Georg H. W. Bush, Bill Clinton, George Walker Bush, Barack Obama i vjerojatno jedanaestog predsjednika Donalda Trumpa.

Poznat kao političar koji je provodio politiku „leteće diplomacije“, jer je više bio u avionu nego u uredu državnog sekretara SAD-a.

Izjava o Putinu i Rusiji.

Kissinger kaže: „Vladimir Putin me podsjeća na heroja iz romana Fjodora Dostojevskog, koji osjeća silnu unutarnju vezu sa cjelokupnom povijesti Rusije. U krajnjoj mjeri tako ja razumijem njegovu politiku. Putinu je svojstven hladni promišljen proračun kod provedbe nacionalnih interesa u ovoj Rusiji koju on predstavlja.

On je vjerojatno pravedno zastupa i pretpostavlja, da se u svijetu neprekidno javljaju neke jako karakteristične tendencije i posebnosti. Zato se za njega pitanje ruskog samo saznanja javlja kao glavno pitanje. Pitanje: Što je to Rusija? Koja kod njega zauzima veliku količinu prostora kao i kod mnogih građana Rusije. Mi se sa takvim problemima nikada u svojoj povijesti nismo susretali“ rekao je Kissinger.

“ Putinu je jasno da je Rusija danas slabija nego što je to bila ranije. Ipak on je predsjednik države, koja je mnogo vjekova bila smatrana velikom imperijalnom silom. Nakon raspada SSSR-a ona je izgubila približno 300 godina imperijalne povijesti. Rusija se danas sudara sa neprekidnim napadima i ugrozom na svakom dijelu svojih granica. Tu je i demografski košmar na granici sa Kinom, do ideološkog košmara u vidu radikalnog islama po cijeloj dužini njezinih granica na jugu.

Ugrožena od Zapada – SAD-a i Europske unije, Moskva također ima povijesni izazov. U takvom položaju Rusija traži priznanje kao ravnopravna država, a ne kao molitelj vrijednosti koje je projektirala elita Amerike i Zapadne Europe.
Mišljenje Zapada da će se Rusija povinovati takvoj politici kao i mnoge druge zemlje, njihova povijest to opovrgava. Ruska država je bila sagrađena oslobodilačkim ruskim knezovima i carevima, koji su često u borbi i težnji za državom postizali nemoguće. Na ovim močvarnim prostorima biti će sagrađena Odesa ili Sankt Peterburg. I oni su gradili gradove i nisu se obazirali na nikoga niti kritičare.

Rusija je preživjela stoljeće Mongola, ali je izdržala, kralj Švedske Karl XII. kada je došao u Rusiju mislio je da će ga tamo dočekati kao oslobodioca. Ali je neočekivano doživio da su ruski seljaci spaljivali svoje urode, samo zato da hrana šveđanima ne padne u ruke. Oni će radije sami biti gladni nego dozvoliti da se zauzme njihova zemlja majka Rusija i da se pokori ruski narod.

Karl je naredio da se njegova vojska okrene na jug prema Ukrajini, ali su uskoro bili poraženi od ruske vojske.
Mnoge države su u svojoj povijesti vodile velike ratove, osim Rusije koja je neprekidno nastojala zadržati i sačuvati svoj status i sigurnost naroda. U samim najtežim kritičnim danima povijesti, momenti svjetske politike upravo u Rusiji su sačuvali ravnotežu u svijetu.

Razbili su te snage koje su se trudili uništiti Rusiju. Rusija je zaštitila Europu od Mongola i Šveđana, od Napoleona i od Hitlera. I danas Rusija ima ključno značenje u borbi sa radikalnim islamom.

Rješenje bez varijante sile.

„A govorim o tome zato da bi podvukao slijedeće: Rusiju je nemoguće staviti u međunarodni sustav putem promjena njezinih vrijednosti i brzog preobraćanja. To je unikalno i jako složeno društvo. Takav proces se mora sa njima rješavati sa izuzećem varijante sile, i kod toga postupati tako da bi Rusija sama mogla sačuvati svoje povijesno dostojanstvo“ kaže Kissinger.

Znači li to početak dugogodišnjeg mira u svijetu ili preslagivanje iluminata Komiteta 300?

(8 votes)

Donirajte

Amount: