person_outline
search
hrendeitpt

Izrael/ Glazba u oblacima nad Jeruzalemom! Pogledajte kako cionisti varaju svoje Židove! /video/

Samo još treba pronaći misteriozno nestalog Houdinija da iz ovih oblaka neukim Židovima spusti obećanog Mesiju i Židovi će popadati po podu.

Poslali su nam ovu snimku i želimo je sa svima podijeliti. Snimka je snimljena u Jeruzalemu, a autor je Carlos Rodrigez koji je objavio ovaj strašan video. Pogledajte što se događa na nebu u oblacima. Glazba u oblacima, pričaju, ljute se... Ovo je strašno. Glazba u oblacima nad Jeruzalemom trajala je cijeli dan! Mira Janjić nam je u komentaru poslala link 'glazbe u oblacima' koji se može otvoriti: http://rastimo-u-vjeri.com/jeruzalem-neobican-fenomen.../ 

Cionisti neuki židovski narod pripremaju na dolazak Mesije jer su ih uvjerili da su oni izabran narod. Već smo pisali da je cionizam star 100 godina i da se pretvorio iz religije u nacionalizam, odnosno materijalizam nevjernika Židova koji su mrzili vjeru, Isusa i Boga.

Razlog zašto cionisti koriste ime Izrael je taj što su oteli i ukrali identitet Judaizma i židovskog naroda. Urađeno je tako da bi dobili legitimnost za njihovo postojanje, da bi narod po svijetu govorio …. To je Božje… Bog je to njima dao jer Židovi su izabran narod, a one koji ih se usude vrijeđati odmah bi ih nazvali 'antisemistima'.

Cionizam je zapravo politički, opasan pokret koji nema legitimnost da postoji, on je protiv Tore. Tora strogo zabranjuje da bilo koji Židov kroči na bilo koji dio područja Hramske Gore (Temple Mount). Ukrasti zemlju, ubijati, ugnjetavati jedan narod i protjerati ih iz njihovih domova kontradiktorno je Tori!

A cionisti su to napravili Palestincma, otevši im skoro cijelu zemlju pritom izvršivši genocid nad 700 tisuća Palestinaca i o tome nitko ne piše. Dva puta tjedno im daju po dva sata vodu, reduciraju im isto tako  struju.

Proročanstvo kralja Solomona govori da je Židovima zabranjeno imati državu, kraljevstvo. To je stav koji su držali svi Židovi po cijelom svijetu tisuća godina. No. cionisti su koristili identitet Židova da se suprotstave Bogu i skrnave Božje ime kako bi stvorili razdor između Židova i Muslimana! Napravili su beskrajnu rijeku krvi za Muslimane za palestinski narod.

Cionisti pripremaju neuke Židove na dolazak Mesije odnosnog njihovog poganog Lucifera. Glazba u oblacima bi se mogla objasniti bespilotnom letjelicom skrivenom u ovim oblicima i snimljenom glazbom koja se producira. Samo još treba pronaći ili ožvjeti misteriozno nestalog Houdinija koji će iz ovih oblaka neukim Židovima spustiti obećanog mesiju i Židovi će popadati po podu.

Lažima i prijevarama cionista nikada dosta. Svjetski su prvaci bez konkurencije. Gdje je kraj njihovim zločinima, lažima i prijevarama samo nebo zna.

Je li moguće da se toliko dugo cionisti poigravaju gotovo sa cijelim svijetom!

 

Naravno da su ovaj video odmah blokirali jer je i Facebook pod njihovom-cionističkom kontrolom kao i 95 % medija koje svakodnevno lansiraju lažne vijesti - Fake news!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Monday, 22 January 2018 09:44
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: