person_outline
search
hren
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 721

LIVE/ SRUŠIO SE (OBOREN) JOŠ JEDAN RUSKI AVION!?

TU-154, avion ruskog ministarstva obrane u kojemu su bile 92 osobe srušio se u Crnom moru blizu obale kod Sočija, prenosi Interfax.
Druge ruske novinske agencije objavile su ranije da je ruski zrakoplov nestao s radara ubrzo nakon polijetanja iz Sočija, poznatog crnomorskog turističkog odredišta.
Ministarstvo je objavilo da je zrakoplov poletio iz Adlera, južno od Sočija, u 05:40 po lokalnom vremenu te da se nalazio na rutinskom letu prema ruskoj vojnoj bazi Hmeimim u Siriji.
 
Rusko ministarstvo obrane objavilo je da je u avionu bilo 83 putnika i osam članova posade. Među putnicima je bilo vojno osoblje, devet novinara, te članovi službene vojne glazbene skupine Alexandrov Ensemble, koja je trebala povodom proslave Nove godine nastupiti za ruske vojnike koji se nalaze u Siriji.
 
Dijelovi zrakoplova pronađeni su u Crnom moru na dubini od 50-70 metara (164 do 229 stopa), na oko 1,5(0,9 milja) kilometara od ruske obale. Agencija RIA Novosti objavila je, pozivajući se na neimenovane izvore, da se zrakoplov srušio zbog tehničkog problema ili pogreške pilota. Agencije navode da iz zrakoplova nije poslan nikakav SOS poziv.
 
Rusko Ministarstvo obrane održati će sastanak u Moskvi danas , u nedjelju, 25. prosinca
Ruptly uživo sa mjesta nesreće!
Last modified on Tuesday, 03 October 2017 09:00
(4 votes)

Donirajte

Amount: