Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 722
FBI: PUTIN JE U PRAVU ZA SIRIJU!
FBI: Putin is right for Syria!

FBI: PUTIN JE U PRAVU ZA SIRIJU!

Da je uspio plan rušenja Sirije, danas bi bio rat u Iranu, a ostaje još scenarij rušenja Sjeverne Koreje.
Ukrajina je zauzela mjesto Tajlanda kao seks turistička destinacija Europe.

Na Bliskom istoku Rusija i predsjednik Putin pokušavaju uvjeriti zapad da surađuje sa njom jer tom regijom upravljaju sami diktatori i ako ih se makne sa vlasti time će se narušiti ravnoteža u regiji koja se provodi desetljećima.

Kao primjer navode posljedice takve politike u Afganistanu, Iraku i drugim zemljama, a Libija je kažu u stanju anarhije i bolje bi bilo da nisu ubili Moamera Gaddafija za vrijeme kojeg je u odnosu na današnju situaciju vladalo blagostanje i socijalna sigurnost.

Takvo stanje današnje političke situacije priznaje bivši suradnik za nacionalnu sigurnost FBI-a Jerome Israel koji je to izjavio za The Washington Times.

Kakav takav sirijski predsjednik Bashar Al Asad mora ostati na vlasti kaže Izrael i tu je Rusija u pravu, tamo ima toliko etničkih i religioznih grupa, da to amerikanci ne mogu riješiti, a u protivnom SAD-u će se dogoditi isto što i sa Afganistanom, Irakom, Libijom i Sirijom.

Isto tako to se odnosi i na Ukrajinu kaže veteran američke specijalne službe.
Djelovanje zapada i scenarij integrirati Ukrajinu u svoj sustav, izaziva kontra produktivno djelovanje Rusije, povećava naoružanje u istočnoj i centralnoj Europi i Ukrajini.
Naravno da slijedi odgovor Rusije na antiruske provokacije. Oni se mogu još mnogo godina sporiti tko je prvi počeo, ali se odnosi ne poboljšavaju i ne služe ničijim narodima i njihovim dugoročnim,interesima.

Kao i pogrešno vođenu politiku SAD-a i situaciju u Siriji, zapad ne razumije niti Ukrajinu i što se tamo događa. Radi nastalih insceniranih događaja građanskog rata Ukrajina se nalazi u teškoj ekonomskoj krizi, pa je zauzela mjesto Tajlanda kao seks turistička destinacija Europe. To je strašan kontrast prema događajima iz 988 godine kada je Vladimir Veliki na Dnjepru donio kršćanstvo u Kijev, a zatim u konačnici u Moskvu.

NATO će 2019. godine slaviti svoju 70-tu godišnjicu postojanja organizacije koja je osnovana radi borbe i zaštite od komunizma koji je propao, a prema dogovoru raspušten je Waršavski pakt, ali je NATO ostao i nastavio djelovati kao da se i dalje vodi Hladni rat.

Moramo reći da SAD-u za budućnost nije u interesu da se destabilizira Ukrajina jer će ona jednom ući u NATO savez, ali tada će biti problematična zemlja sa mnogo političkih i ekonomskih problema i neriješenih odnosa sa istočnom Ukrajinom, Krimom i velikim susjedom Rusijom. Agent specijalne službe Jerome Israel je mišljenja da bi Ukrajinski problem trebalo riješiti kao u Jugoslaviji, da se zemlja podijeli.

No, zaboravio je specijalni agent i analitičar da je upravo po američkom scenariju iskorišten srpski predsjednik Slobodan Milošević o čemu je svjedočila i CIA, koji je započeo rat u Jugoslaviji, a tu su Afganistan, Irak, Libija, Ukrajina i Sirija.
Da je uspio plan rušenja Sirije, danas bi bio rat u Iranu, a ostaje još scenarij rušenja Sjeverne Koreje.

Last modified on Tuesday, 03 October 2017 09:02
(12 votes)

Donirajte

Amount: