person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 16374 times

Pupovac je bolestan! Njegova mržnja prema Hrvatima manifestira se odbojnošću prema svakome tko misli drugačije od njega. A znamo da mržnja izaziva agresiju, nasilje, terorizam, ratove.

Pupovac svoje sunarodnjake, ''ugrožene'' Srbe, godinama koristi kao živi štit. Zato njemu i njegovima trebaju ustaše, koji svako malo iskaču iz paštete kada treba usmjeravati javnost sa bitnog na nebitno. A ustaša je bio i njegov Srb prijatelj Stjepan Mesić kada je u Australiji trpao ustaške čekove pjevajući ustaške pjesme o Juri i Bobanu! Milorad Pupovac, lopov i prevarant, može raditi što ga je volja, jer je židokonvertit, a njih nitko ne smije dirati. Zato šuti Plenković, a šuti i Kolinda!

Toliko mržnje u ovom malom beznačajnom čovječuljku prema Hrvatima! 

Pupovćeva mržnja je snažna, manifestira se odbojnošću prema svakome tko misli drugačije od njega. A znamo da mržnja izaziva agresiju, nasilje, terorizam, ratove. 

Pupovac je zapravo bolestan i bolest ga sve više izjeda. U psihologiji se kaže da kada se s prezirom i mržnjom govori o drugima u biti se govori o samome sebi. Mrziti je Sizifov posao, što se više mrzi pojačava se više i emocija koja prelazi u psihički poremećaj ili devijaciju uma koju psiholozi nazivaju patološkim fenomenom.

Zato mržnja ili bolest ne dozvoljava da osoba vidi i drugu stranu, a raznolikost mišljenja, osjećaja i stavova svijet čini zanimljivijim. U protivnom bio bi jednoličan i dosadan. Mržnju je Sigmund Freud definirao kao svojstvo ega koji želi uništiti izvor svoje nesreće. A jedan od najliberalnijih američkih ministara i propovjednik, Harry Emerson Fosdick, definirao je pojam mržnje rekavši: „Mrziti ljude ili neistomišljenike je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora“. 

Zar nas njegovi, raznorazni Pupavci,  ne praše chemtrailsom, baš kao štakore? Zar nas njegovi ne truju GMO-om zbog čega smo prvi u Europi po broju umrlih od malignih bolesti? Uskoro će i cjepivima kad ozakone obvezno cjepljenje. Zar njegovi nisu dali i izvorišta voda nepoznatim koncesionarima. Čak i onima iz terorističke države broj 1. u svijetu - Saudijske Arabije. 

Ovaj etno biznismen ima samo na jednom računu, RBA banci, 2.638,000 eura (gotovo 20 milijuna kuna)!  

Naime, Dokument od 5. srpnja 2011. kojeg su iz Raiffeisen Grupe u Austriji uputili austrijskoj Agenciji za nadzor financijskog tržišta (FMA) otkrio je koje su fizičke osobe na štednim računima kod RBA Grupe, sa danom 30. lipnja 2011. godine, imale iznose veće od milijun eura. Među njima su saborski zastupnici, europarlamentarci, ustavni suci, ministri, novokomponirani tajkuni, generali, špijuni… među imenovanima je i Milorad Pupovac koji je ''uštedio'' 2.638,000 eura, oko 20 milijuna kuna!

 

A svoje sunarodnjake, ''ugrožene'' Srbe, godinama koristi kao živi štit. Zato njemu i njegovima trebaju ustaše, koji svako malo iskaču iz paštete kada treba usmjeravati javnost sa bitnog na nebitno. A ustaša je bio i njegov Srb prijatelj Stjepan Mesić kada je u Australiji trpao ustaške čekove pjevajući ustaške pjesme o Juri i Bobanu!

Najnoviji Pupovćev preserans o ugroženosti Srba i uspoređuje stanja države sa sa 45-om, govori sve o koji uredno vara na svim izborima dovlačeći autobuse Srba da glasuju za njega i njegovu stranku, a nemaju pravo glasovati (plaća 500 kuna po glasu). Govori o Pupovcu veleizdajniku koji svoju veleizdaju debelo naplaćuje, što govori i njegov račun na RBA banci. 

Nažalost, u ovoj banani državi ili privatnoj korporaciji Hrvatska Republika d.o.o. za koju nitko nije glasovao, Milorad Pupovac može raditi što ga je volja jer je židokonvertit, a njih nitko ne smije dirati. Zato šuti Plenković, a šuti i Kolinda!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(36 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: