person_outline
search
hrendeitpt
Na današnji dan ubijen je novinar dr. Udo Ulfkotte koji je priznao da njemački mediji lažu građane i huškaju na rat protiv Rusije! (Video)
Headline: journalist dr.udo ulfkotte was murdered. he convinced that german media tell lies to citizens and talk them war against russia!
  • Posted
  • Read 166487 times

Na današnji dan ubijen je novinar dr. Udo Ulfkotte koji je priznao da njemački mediji lažu građane i huškaju na rat protiv Rusije! (Video)

Na današnji dan, prije tri godine,  ubijen je bivši glavni urednik najvećih njemačkih novina 'Frankfurter Allgemeine Zeitung' dr. Udo Ulfkotte. Službena dijagnoza smrti - 'zatajenje srca'. On je izjavio da CIA plaća novinare u Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu... da pišu protiv Rusije. I tako servirao šokantnu istinu o manipulaciji cjelokupnog čovječanstva kojeg se na silu i propagandom želi uvući u III. svjetski rat.

Danas pet židocionističkih kompanija vlada svim informacijama u medijima. Potpuno je jasno da im je glavni cilj zaustaviti sve one koji ne podliježu njihovom filtriranju istine! Formirani su  timovi koji skidaju lažne vijesti (fake news), odnosno sve ono što oni smatraju da nije prošlo odobrenje vladajuće elite. U Hrvatskoj to radi Faktograf. HR

Prethodno je UN-ova produžena ruka EU, odnosno Soroševa većina u Europskom parlamentu donijela rezoluciju protiv ‘fake newsa’. Naravno, zahvaljujući glavnim medijima europski narodi nisu informirani o nevjerojatnoj cenzuri medija i gušenju slobode medija koje se upravo odvija na globalnoj razini! Nisu svjesni posljedica koje će pogoditi čovječanstvo ukoliko se ostvari što planiraju, a jasno su poručili: 'Vi ćete znati samo ono što mi želimo da znate'!

A oni lažu, bolesno lažu! Oni su novi fašizam!

Ako pratite dnevne vijesti ili pogledate večernji dnevnik iz različitih ‘izvora’ lako se da primijetiti da su informacije gotovo istovjetne. Udarne vijesti su već nekoliko godina dobro sinkronizirana i uhodana stvar. Razlog tome je to što SAMO PET divovskih medijskih kuća  pokriva 90% globalnog medijskog prostora, od toga četiri kompanije dolaze iz SAD-a, dok jedna dolazi iz Europske unije, točnije Njemačke. Ove mega korporacije, osim TV postaja, posjeduju većinu radio postaja, izdavačkih kuća, filmskih proizvođača i distributera, reklamnih kompanija, kompanija za proizvodnju i distribuciju glazbenog i video materijala...

Riječ je o konglomeratima koji imaju samo dva vlasnika: Rothschilde i Rockefelle!

Sharly Athinson, bivša istraživačka novinarka CBS-a javno je otkrila kako lažni ‘grassroots’ pokreti, financirani od političkih, korporativnih i drugih posebnih interesa veoma učinkovito manipuliraju i iskrivljuju medijske poruke te time lažiraju stvarnost. Riječ je o programiranju i lažima kojima su izloženi svi ljudi svijeta. Spomenula je da je riječ o spinovima kojima se mijenja mišljenje čitavog čovječanstva, pogotovo kada su u pitanju teme ili interesi visoke politike koje zapravo mogu promijeniti lice svijeta ako se promijeni mišljenje javnosti. Na CNN-u su je plaćali da piše laži.

Još jedna novinarka Amber Lyon, koja je radila za CNN, dala je otkaz kada je shvatila da se od nje traži samo jedno – pisati laži. ‘Stanje je nevjerojatno, sve je laž. Oni ponavljaju laž iznova i iznova, i ta laž koliko god besmislena bila tim ponavljanjem postaje istina’, rekla je.

Na današnji dan ubijen je dr.Udo Ulfkotte. 

No, najgore je prošao Dr. Udo Ulfkotte, bivši urednik najvećih novina u Njemačkoj 'Frankfurter Allgemeine Zeitung' koji je svoju istinu prije platio glavom. Službena dijagnoza smrti: zatajenje srca.

ubijen

On je priznao da je bio plaćen da huška narode Europe na rat. Također je izjavio da CIA plaća novinare u Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu... da pišu protiv Rusije. Kada je  izašao iz korporativne struje ljudima je servirao šokantnu istinu o manipulaciji cjelokupnog čovječanstva kojeg se na silu i propagandom želi uvući u III. svjetski rat. Tada je rekao:

‘Bio sam novinar 25 godina kada su me obučavali kako lagati u tekstovima i kako od istine napraviti laž na način da javnost nikada ne sazna što se zaista dogodilo. Posljednjih nekoliko mjeseci odlučio sam raskrinkati laž i javnosti reći kako su američki i njemački/europski mainstream mediji brutalno lagali kako bi izazvali rat s Rusijom. Morate znati da rat nikada ne izbija sam od sebe. Ljude se tajno huška na rat i tu su političari manje bitni. U tome najviše sudjeluju mediji i novinari koji su obučeni za to, koji su obučeni kako laž plasirati kao istinu.

Židocionisti mu nisu dozvolili da javnosti kaže potpunu istinu!

Ubili su ga na današnji dan, 13. siječnja 2017- te, kao što su ubili i mnoge druge koji nisu igrali po njihovim pravilima igre.

 

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

(66 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: