person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 10715 times

HDZ nije samo kriminalna organizacija već i fašistička (cionistička) tvorevina!

Oni ne proizvode radna mjesta već dugove! Kome to, nakon 27 godina, nije jasno taj je uistinu, bez ljutnje, glup i slijep.

Tko je jučer gledao prijenos Sabora i izlaganje zastupnika Ivana Lovrinovića mogao je (trebao bi) shvatiti tko vodi ovu državu.

Prije par dana pisali smo da je ministar financija Zdravko Marić vanbračni sin ozloglašenog Todorića koji uvozi GMO hranu i truje građane. Sada i bez DNK-a analize znamo da je vanbračni sin Zdravko i gori od svog oca. Mali, fini, pametni i nemilosrdni Marić će poput svojih prethodnika nastaviti zaduživati i lihvariti građane Hrvatske.

Hrvatsku definitivno vodi, ne kriminalna i lopovska stranka, već fašistička tvorevina imena HDZ! I to konačno svakome treba biti jasno. Više puta smo pisali da je Hrvatska opljačkana upravo od HDZ-ovih kriminalaca koji su 90-ih partijske knjižice zamijenili HDZ-ovim.Preko noći pokrali su banke i izvlastili HNB kako bi mogli 'zakonito' lihvariti građane.

Jučerašnja sjednica još jednom je potvrdila da su se korita promijenila ali prasad je ostala ista. Više nego žalosno i tragikomično je bilo slušati izlaganja ministara koji nisu prihvatili ni jedan amandman, a bilo ih je uistinu mnogo konstruktivnih, opravdanih i ne velike vrijednosti- tek par milijuna kuna.  

11 kg dnevno lososa za Pantovčak!

Da je MOST predložio, inzistirao i izvršio obećanje (sjećate se njihovog predizbornog slogana, 99 zastupnika plus predsjednik), bilo bi i viška novaca.

Par milijuna kuna za sve predložene amandmane nema, ali pola milijuna kuna za 4 tone lososa ima. Četiri tisuće kilograma lososa podijeljeno na 365 dana daje 11 kilograma dnevno! 11kg lososa dnevno pojede Pantovčak? Naravno da ne pojede, lososi su za kućnu upotrebu Kolindine bulumente s Pantovčaka jer oni ne jedu GMO hranu!

Ako smo i imalo sumnjali u genocidnost HDZ-a , Ivan Lovrinović nam je potpuno odagnao tu sumnju. Na njegov amandman i objašnjenje u kojem doslovno moli vladajuće da povuku iz HNB-a 10 milijardi kuna zadržane dobiti koja pripada državi (to su novci poreznih obveznika), vlada i Marić nisu ni trepnuli.

A riječ o ogromnom novcu kojim bi se mogli pokriti svi zahtjevi iz amandmana, sanirati HAC i mnogo toga. No, ministar Marić mora i dalje po nalogu MMF-a uzimati lihvarske kredite ( retardirani Butković je izjavio kako je sretan što će nam svjetska banka dati 10-ak milijardi kredita) kako bi se Hrvatska sve više zaduživala nakon čega slijede privatizacije Voda, Šuma, Putnih koridora, HEP-a….

Daljnjom protuustavnom prodajom našeg i samo našeg zajedničkog vlasništva vratiti će se kamate(dug se ne može vratiti) koje su upravo Marić i njegovi prethodnici, premijeri i ministri financija iz jedne ili druge opcije, planski proizveli!

Oni ne proizvode radna mjesta već dugove! Kome to, nakon 25 godina nije jasno, taj je uistinu, bez ljutnje, glup i slijep.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(32 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: